Çayeli ilçesi Sırt köyünde 70 metre yüksekten dökülen Ağaran şelalesi, turistlerden yoğun ilgi görüyor. Suyun döküldüğü kayalıklarda oluşan ve doğal jakuziyi andıran göletlere giren turistler, soğuk suda serinliyor, manzaranın keyfini çıkarıyor. Göletlere kayalıklardan zorlu yolculukla inen turistler, selfie yaparak fotoğraf çektiriyor.
Şelaleyi ziyarete gelen turistler, karşılaştıkları manzara ile büyülendiklerini belirterek, muhteşem bir atmosfer yaşadıklarını söyledi.
Ağaran Şelalesi Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Metin Saklı, yerli ve yabancı turistlerin her geçen gün şelaleye daha da yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Özellikle, şelalenin üst kısmında oluşan irili ufaklı, jakuzi benzeri göletler çok ilgi görüyor. Göletlere girip hem serinliyorlar, hem de yemyeşil manzarayı seyrediyorlar. Daha önce benzerini görmedikleri bir ortamda bulunmanın keyfini yaşıyorlar” dedi.
o bina herşeyi maffetmiş. doğallığı kalmamış.
işin içinde para var diğer işler teferruat
Her tarafı tehlike saçıyor yetmemiş birde paralı tuzak kurmuşlar zipline denen şeyi allah korusun ya biri düşerse kim verecek hesabını valilik ne işe yarıyor biri düştükten sonramı bakacaklar çözüme
o binayı oraya nasıl yapabiliyorlar kim izin veriyor.
Resime ilk baktığımda kurduğum cümle. Bravo!
Bu nasıl reklamdır? Kızların fotoğrafı olunca güzel reklam mı oluyor. Böyle reklam mı olur? Bir de muhafazakar olacak Rize
Ordan aşağı düşüp ölecekler çok tehlikeli .bide heryer birilerine peşkeş çekiliyor ne güzel valla oh .
O binayı oraya dikerek doğayı katledenleri tebrik ediyorum