53.Kolordudan Başkan Metin'e Ziyaret

Spor 25.11.2019 - 16:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2520+ kez okundu.
 

53.Kolordudan Başkan Metin'e Ziyaret

Rizesporr'un 53. Kolordu taraftar grubu 24 Kasım Öğretmen Günü vesilesiyle Rize Belediye Başkanı ve aynı zamanda emekli öğretmen sayın Rahmi Metin'i makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.   Sayın Belediye Başkanı Rahmi Metin'in makamında ağırladı grup yönetimi ve üyeleri sayın başkana ismi yazılı Rizespor forması ve atkı hediye etti. Rizemiz ve Rizeli gençler için herkesin sorumluluğu olduğunu belirten grup yönetimi Sayın Rahmi Metin'e desteklerini bildirdi.   Bir çok sosyal sorumluluk projelerinde bulunan grup duyarlı, değerlerine sahip çıkan, saygı ve sevgi çerçevesinde bir taraftar grubundan ziyade sivil toplum örgütü gibi Rize'ye yakışır şekilde çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.  

Rizesporr'un 53. Kolordu taraftar grubu 24 Kasım Öğretmen Günü vesilesiyle Rize Belediye Başkanı ve aynı zamanda emekli öğretmen sayın Rahmi Metin'i makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

 

Sayın Belediye Başkanı Rahmi Metin'in makamında ağırladı grup yönetimi ve üyeleri sayın başkana ismi yazılı Rizespor forması ve atkı hediye etti. Rizemiz ve Rizeli gençler için herkesin sorumluluğu olduğunu belirten grup yönetimi Sayın Rahmi Metin'e desteklerini bildirdi.

 

Bir çok sosyal sorumluluk projelerinde bulunan grup duyarlı, değerlerine sahip çıkan, saygı ve sevgi çerçevesinde bir taraftar grubundan ziyade sivil toplum örgütü gibi Rize'ye yakışır şekilde çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi