Iskra Lawrence: Zayıflamak için hırsızlık bile yaptım

Magazin 01.05.2019 - 15:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4932+ kez okundu.
 

Iskra Lawrence: Zayıflamak için hırsızlık bile yaptım

Iskra Lawrence: Zayıflamak için hırsızlık bile yaptım Kıvrımlı modelden Iskra Lawrence'dan şaşırtan itiraflar: Kilolarımdan kurtulmak uğruna anne- babamın kredi kartlarını izinsiz kullandım. O, son yıllarda moda dünyasında seslerini giderek yükselten kıvrımlı modellerin öncülerinden biri. Ama bir zamanlar tüm dünyayı kasıp kavuran 'sıfır beden' modasına uymak için yapmadığı da kalmamış. Başvurduğu bütün ajanslardan "kilolu "olduğu için geri çevrilen ancak sonunda Instagram sayesinde moda dünyasında kendini kabul ettiren Iskra Lawrence'den şaşırtan itiraf. Kendini olduğu gibi kabul ettikten sonra moda dünyasında da önemli adımlar atan ve birçok plaj giyimi firmasının tanıtım yüzü olan Lawrence, geçmişte zayıflama ürünlerine bağımlı olduğunu, bu uğurda anne ve babasının kredi kartlarını izinsiz kullandığını söyledi.

Iskra Lawrence: Zayıflamak için hırsızlık bile yaptım


Kıvrımlı modelden Iskra Lawrence'dan şaşırtan itiraflar: Kilolarımdan kurtulmak uğruna anne- babamın kredi kartlarını izinsiz kullandım.


O, son yıllarda moda dünyasında seslerini giderek yükselten kıvrımlı modellerin öncülerinden biri. Ama bir zamanlar tüm dünyayı kasıp kavuran 'sıfır beden' modasına uymak için yapmadığı da kalmamış.


Başvurduğu bütün ajanslardan "kilolu "olduğu için geri çevrilen ancak sonunda Instagram sayesinde moda dünyasında kendini kabul ettiren Iskra Lawrence'den şaşırtan itiraf.


Kendini olduğu gibi kabul ettikten sonra moda dünyasında da önemli adımlar atan ve birçok plaj giyimi firmasının tanıtım yüzü olan Lawrence, geçmişte zayıflama ürünlerine bağımlı olduğunu, bu uğurda anne ve babasının kredi kartlarını izinsiz kullandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi