Acemi kasaplar kendilerini yaraladı

Karadeniz 11.08.2019 - 09:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1877+ kez okundu.
 

Acemi kasaplar kendilerini yaraladı

SAMSUN'da Kurban Bayramı’nın ilk günü kurbanların kesilmesiyle birlikte acemi kasaplar da kendilerini yaraladı. Kurban kesmeye çalışırken kendisini yaralayanlar, hastanede tedaviye alındı.   Kentte Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazının ardından kurbanlar kesilmeye başlandı. Belediyelerin gösterdiği kesim yerlerine giden vatandaşlar, kurbanlarını kesti. Kurbanların kesilmesiyle birlikte acemi kasaplar, geçmiş bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da hastanelere akın etti. Kurban kesimi sürerken, bazı vatandaşlar kazayla kendilerini elleri ve bacaklarının çeşitli yerlerinden yaraladı. Yakınları tarafından hastanelere kaldırılan acemi kasapların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.  DÜZCE'de kurban keserken kesici alet veya hayvanların darbesiyle yaralanan çok sayıda kişi, hastaneye kaldırıldı. Düzce’de her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi, bu bayramda da bilindik görüntüler ortaya çıktı. Kurban kesimi sırasında bazı kişiler, kendilerini kesti, bazıları da hayvanların darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne akın etti. Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne de çok sayıda kişi aynı şikayetle başvurdu. Acemi kasaplar hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Mesleği kasaplık olan, hayvan keserken yaralanan isminin açıklanmasını istemeyen kişi, "Kaza oldu, bıçak elimden düştü, diğer elime geldi, kesildi. Önemli bir durum yok, dikiş attırdık. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kasaplar bile elini kesebiliyor. Diğer arkadaşlar, işi bilmeyen arkadaşlar daha çok dikkat etsinler kendilerine, daha kötü sonuçlar çıkabilir meydana" dedi.

SAMSUN'da Kurban Bayramı’nın ilk günü kurbanların kesilmesiyle birlikte acemi kasaplar da kendilerini yaraladı. Kurban kesmeye çalışırken kendisini yaralayanlar, hastanede tedaviye alındı.

 

Kentte Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazının ardından kurbanlar kesilmeye başlandı. Belediyelerin gösterdiği kesim yerlerine giden vatandaşlar, kurbanlarını kesti. Kurbanların kesilmesiyle birlikte acemi kasaplar, geçmiş bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da hastanelere akın etti. Kurban kesimi sürerken, bazı vatandaşlar kazayla kendilerini elleri ve bacaklarının çeşitli yerlerinden yaraladı. Yakınları tarafından hastanelere kaldırılan acemi kasapların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

DÜZCE'de kurban keserken kesici alet veya hayvanların darbesiyle yaralanan çok sayıda kişi, hastaneye kaldırıldı.

Düzce’de her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi, bu bayramda da bilindik görüntüler ortaya çıktı. Kurban kesimi sırasında bazı kişiler, kendilerini kesti, bazıları da hayvanların darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne akın etti. Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne de çok sayıda kişi aynı şikayetle başvurdu. Acemi kasaplar hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Mesleği kasaplık olan, hayvan keserken yaralanan isminin açıklanmasını istemeyen kişi, "Kaza oldu, bıçak elimden düştü, diğer elime geldi, kesildi. Önemli bir durum yok, dikiş attırdık. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kasaplar bile elini kesebiliyor. Diğer arkadaşlar, işi bilmeyen arkadaşlar daha çok dikkat etsinler kendilerine, daha kötü sonuçlar çıkabilir meydana" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi