Afgan kardeşleri süs havuzundan zabıta çıkardı

Karadeniz 11.06.2019 - 14:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3088+ kez okundu.
 

Afgan kardeşleri süs havuzundan zabıta çıkardı

KARABÜK’te, Afgan 2 kardeş, serinlemek için girdikleri süs havuzundan zabıta tarafından çıkarıldı.   Afganistan uyruklu 2 kardeş, öğle saatlerinde kent merkezinde bulunan süs havuzuna serinlemek için girdi. Elbiseleriyle süs havuzuna giren çocuklar, vatandaşların uyarılarına aldırış etmeyerek, eğlenmeye başladı. Bunun üzerine vatandaşlar zabıtayı aradı. Birinin bir kolu alçıda olan kardeşler, karşılarında zabıta memurlarını görünce havuzdan çıkmak zorunda kaldı.   Zabıta memurlarının bir daha süs havuzuna girmemeleri yönünde uyardığı kardeşler, terliklerini ellerine alarak, meydandan ayrıldı. 

KARABÜK’te, Afgan 2 kardeş, serinlemek için girdikleri süs havuzundan zabıta tarafından çıkarıldı.   Afganistan uyruklu 2 kardeş, öğle saatlerinde kent merkezinde bulunan süs havuzuna serinlemek için girdi. Elbiseleriyle süs havuzuna giren çocuklar, vatandaşların uyarılarına aldırış etmeyerek, eğlenmeye başladı. Bunun üzerine vatandaşlar zabıtayı aradı. Birinin bir kolu alçıda olan kardeşler, karşılarında zabıta memurlarını görünce havuzdan çıkmak zorunda kaldı.

 

Zabıta memurlarının bir daha süs havuzuna girmemeleri yönünde uyardığı kardeşler, terliklerini ellerine alarak, meydandan ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi