Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın oy oranı

Siyaset 01.08.2020 - 12:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1740+ kez okundu.
 

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın oy oranı

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın oy oranı Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Halk TV'de açıklamalarda bulundu. Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Halk TV'de Can Coşkun’un sunduğu Gündem Özel’de açıklamalarda bulundu. Sarı, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın partilerini toplam oyunun yüzde 3 olduğunu söyledi.   Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Halk TV'nin canlı yayın konuğu oldu.   Sarı, Davutoğlu ve Babacan'ın partilerinin oy oranları hakkında açıklamalarda bulunarak, "Hem Davutoğlu hem de Babacan çok bilimsel gidiyor. Ama ne denli başarı elde ederler bilmiyorum. Babacan ve Davutoğlu’nun partilerinin toplam alacağı oy yüzde 3" ifadelerini kullandı.   

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın oy oranı Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Halk TV'de açıklamalarda bulundu.


Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Halk TV'de Can Coşkun’un sunduğu Gündem Özel’de açıklamalarda bulundu. Sarı, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın partilerini toplam oyunun yüzde 3 olduğunu söyledi.   Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Halk TV'nin canlı yayın konuğu oldu.

 

Sarı, Davutoğlu ve Babacan'ın partilerinin oy oranları hakkında açıklamalarda bulunarak, "Hem Davutoğlu hem de Babacan çok bilimsel gidiyor. Ama ne denli başarı elde ederler bilmiyorum. Babacan ve Davutoğlu’nun partilerinin toplam alacağı oy yüzde 3" ifadelerini kullandı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi