Ahmet İlhan Özek ve Bekir Yılmaz Giresunspor’da

Spor 11.07.2019 - 16:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3130+ kez okundu.
 

Ahmet İlhan Özek ve Bekir Yılmaz Giresunspor’da

Spor Toto 1’inci Lig takımlarından Giresunspor, Ahmet İlhan Özek ile Bekir Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, sürdürülen transfer çalışmaları kapsamında, geçen sezon Gençlerbirliği forması giyen sol kanat oyuncusu Ahmet İlhan Özek ile yine aynı takımda forma giyen orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz ile anlaştıkları belirtildi. Her iki oyuncuyla da 1+1 yıllık anlaşma yaptıklarını kaydeden Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren, “Bekir Yılmaz ile anlaşmaya vardık. Anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun.   Yönetim kurulu olarak güçlü bir Giresunspor oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ahmet İlhan da çok tecrübeli bir oyuncu. Kendisinin Giresunsporumuz’a da başarıyla hizmet edeceğine inanıyoruz. Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi. Bekir Yılmaz ile Ahmet İlhan yeşil beyazlı takımın kampına katılmak için daha sonra Erzurum’a gitti. Yeşil beyazlı ekip dün akşam da Osmanlıspor’da forma giyen sol bek Muhammed Bayır ile de anlaşma sağlamıştı. 

Spor Toto 1’inci Lig takımlarından Giresunspor, Ahmet İlhan Özek ile Bekir Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, sürdürülen transfer çalışmaları kapsamında, geçen sezon Gençlerbirliği forması giyen sol kanat oyuncusu Ahmet İlhan Özek ile yine aynı takımda forma giyen orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz ile anlaştıkları belirtildi. Her iki oyuncuyla da 1+1 yıllık anlaşma yaptıklarını kaydeden Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren, “Bekir Yılmaz ile anlaşmaya vardık. Anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun.

 

Yönetim kurulu olarak güçlü bir Giresunspor oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ahmet İlhan da çok tecrübeli bir oyuncu. Kendisinin Giresunsporumuz’a da başarıyla hizmet edeceğine inanıyoruz. Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi. Bekir Yılmaz ile Ahmet İlhan yeşil beyazlı takımın kampına katılmak için daha sonra Erzurum’a gitti. Yeşil beyazlı ekip dün akşam da Osmanlıspor’da forma giyen sol bek Muhammed Bayır ile de anlaşma sağlamıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi