AK PARTİ İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ.

Siyaset 21.09.2020 - 18:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1755+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ.

AK Parti  Afyonkarahisar İl Başkanı görevinden istifa etti!   AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sezen, “Yaklaşık 2 buçuk yıldır büyük bir şerefle yürüttüğüm AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevinden genel merkezle yaptığım istişareler sonucu işlerimin yoğunluğu ve partimin bayrağının daha yukarı taşınması için şu an itibarıyla ayrılmış bulunuyorum” ifadelerini kullandı. İstifa kararına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Sezen şu ifadeleri kullandı: Biz AK davanın neferleri olarak ‘egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir' düşüncesi ile yaşadık ve yaşatacağız. Burada toplantılara katılanların kimi şahsi beklentileri karşılanmadığı için bizle yollarını ayırdı, kimi zaman dinleyiciler değişti, kimi zaman yönetim kurulu üyelerimiz yenilendi, vefat edip ayrılanlar oldu, dava sorumluluğunu taşıyamayıp çekilenleri gördük. Görev değişikliği nedeniyle sağlık sorunları sebebiyle gidenler oldu. Ama bu salon her zaman milletin salonu olarak kaldı, öyle de kalacaktır. Kıymetli hemşerilerim sohbetlerimiz muhabbetimiz bundan sonra AK dava için yine aynı amaçlarla başka zeminlerde devam edecektir. Davamız sadece 18 yıllık bir dava değil, 1400 yıl önce dünyayı şereflendiren Efendimizin ayak izlerini takip ettiğimiz bir davadır. Yaklaşık 2 buçuk yıldır büyük bir şerefle yürüttüğüm AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevinden Genel Merkezle yaptığım istişareler sonucu işlerimin yoğunluğu ve partimin bayrağının daha yukarı taşınması için şu an itibarıyla ayrılmış bulunuyorum.

AK Parti  Afyonkarahisar İl Başkanı görevinden istifa etti!
 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sezen, “Yaklaşık 2 buçuk yıldır büyük bir şerefle yürüttüğüm AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevinden genel merkezle yaptığım istişareler sonucu işlerimin yoğunluğu ve partimin bayrağının daha yukarı taşınması için şu an itibarıyla ayrılmış bulunuyorum” ifadelerini kullandı.


İstifa kararına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Sezen şu ifadeleri kullandı:


Biz AK davanın neferleri olarak ‘egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir' düşüncesi ile yaşadık ve yaşatacağız.


Burada toplantılara katılanların kimi şahsi beklentileri karşılanmadığı için bizle yollarını ayırdı, kimi zaman dinleyiciler değişti, kimi zaman yönetim kurulu üyelerimiz yenilendi, vefat edip ayrılanlar oldu, dava sorumluluğunu taşıyamayıp çekilenleri gördük.


Görev değişikliği nedeniyle sağlık sorunları sebebiyle gidenler oldu. Ama bu salon her zaman milletin salonu olarak kaldı, öyle de kalacaktır.


Kıymetli hemşerilerim sohbetlerimiz muhabbetimiz bundan sonra AK dava için yine aynı amaçlarla başka zeminlerde devam edecektir.


Davamız sadece 18 yıllık bir dava değil, 1400 yıl önce dünyayı şereflendiren Efendimizin ayak izlerini takip ettiğimiz bir davadır.


Yaklaşık 2 buçuk yıldır büyük bir şerefle yürüttüğüm AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevinden Genel Merkezle yaptığım istişareler sonucu işlerimin yoğunluğu ve partimin bayrağının daha yukarı taşınması için şu an itibarıyla ayrılmış bulunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi