Ak Parti İl Başkanı istifa Etti.

Siyaset 18.11.2019 - 21:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1945+ kez okundu.
 

Ak Parti İl Başkanı istifa Etti.

AK PARTİ  Balıkesir İl Başkanı istifa etti AK PARTİ  Balıkesir İl Başkanı Ahmet Sağlam, görevinden istifa etti. Sağlam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da onayı ile görevi bıraktığını duyurdu.   Daha önce 5 il başkanı istifalarını vererek görevlerinden ayrıldığı Ak Parti'de  Altıncı istifa haberi Balıkesir’den geldi.    13 Aralık 2018’de AK Parti İl Başkanlığı görevine getirildiğini belirten Ahmet Sağlam, AK Parti  Genel Merkezi ile yaptığı istişareler sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da onayı ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK PARTİ  Balıkesir İl Başkanı istifa etti


AK PARTİ  Balıkesir İl Başkanı Ahmet Sağlam, görevinden istifa etti. Sağlam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da onayı ile görevi bıraktığını duyurdu.
 

Daha önce 5 il başkanı istifalarını vererek görevlerinden ayrıldığı Ak Parti'de  Altıncı istifa haberi Balıkesir’den geldi. 

 

13 Aralık 2018’de AK Parti İl Başkanlığı görevine getirildiğini belirten Ahmet Sağlam, AK Parti  Genel Merkezi ile yaptığı istişareler sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da onayı ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi