AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Siyaset 12.12.2019 - 19:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2678+ kez okundu.
 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

AK Parti ilçe başkanı Cemal Adıyaman görevden alındı! AK Parti Hakkari Merkez İlçe Başkanı Cemal Adıyaman, genel merkez tarafından görevden alındı.   Yazılı bir açıklama yapan Adıyaman, "Genel merkezimizin takdirleri sonucu görevimden ayrılıyorum." Fakat partimin farklı birimlerinde hizmet vermeye devam edeceğim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın kurduğu partinin her zaman bir neferi olacağımı ifade eder, Hakkari halkından ve siyaset arenasından haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.

AK Parti ilçe başkanı Cemal Adıyaman görevden alındı!


AK Parti Hakkari Merkez İlçe Başkanı Cemal Adıyaman, genel merkez tarafından görevden alındı.

 

Yazılı bir açıklama yapan Adıyaman, "Genel merkezimizin takdirleri sonucu görevimden ayrılıyorum." Fakat partimin farklı birimlerinde hizmet vermeye devam edeceğim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın kurduğu partinin her zaman bir neferi olacağımı ifade eder, Hakkari halkından ve siyaset arenasından haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi