Alanyasporlu futbolcular kaza yaptı. 1 Futbolcu öldü 6 yaralı

Spor 29.04.2019 - 07:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2217+ kez okundu.
 

Alanyasporlu futbolcular kaza yaptı. 1 Futbolcu öldü 6 yaralı

Alanyasporlu futbolcuları taşıyan minibüs devrildi! Biri ölü 7 yaralı Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu bir  futbolcu öldü 7 futbolcu yaralandı. Kafasından darbe alan ve vücudunun bazı yerlerinde kırıklar oluşan Josef Sural ameliyata alındı. ancak kurtarılamadı . Sural evli ve 2 çocuk babasıydı   Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya’ya dönmek için VIP minibüs kiraladı. Kayseri’den 2 şoför ve futbolcular ile birlikte yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı futbolculardan Sural’ın durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı ancak kurtarılamadığı öğrenildi..   Diğer yaralı futbolcuların ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Futbolculardan Sackey'in kolunda kırık tespit edilirken, Welinton'un ise başından hafif yaralandığı öğrenildi. Diğer futbolcuların ise hastanede kontrol amaçlı tutulduğu belirtildi. Öte yandan Alanyasporlu yöneticiler ve Başkan Hasan Çavuşoğlu, kazayı haber alır almaz hastaneye geldi. Alanyaspor’un maç kadrosundaki diğer futbolcular, yöneticiler ve görevlilerden bazılarının Alanyaspor otobüsü ile diğerlerinin de kendi imkanlarıyla dönüş yaptıkları bildirildi   Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “İki şoför olmasına rağmen ikisinin uyuması sonucu kaza meydana geldi.    ŞOFÖR UYUYA KALMIŞ”   Kaza hakkında gazetecilere açıklama yapan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, emniyetten aldıkları bilgiye göre şoförün uyuya kaldığından dolayı kazanın gerçekleştiğini söyledi. Çavuşoğlu, “Kayseri maçından sonra önümüzdeki hafta maçının Pazartesi günü olması nedeniyle maçtan önce futbolcularımıza ve teknik heyete iki gün izin verilmişti. 7 futbolcumuz özel araç kiralamışlar. Alanya’dan giden özel araçtı. Onunla dönerken şehrin hemen girişinde maalesef araçta iki şoför olmasına rağmen ikisinin uyuması sonucu kaza meydana geldi.  6 futbolcunun da kırıkları olanlar var. Onlar  gözlem altında. Hayati tehlikeleri yok. Maalesef Sural’ kaybeıttik   Şoförün uyuduğu iddiasının sorulması üzerine Başkan Çavuşoğlu, “Emniyet müdürümüzden aldığım bilgiye göre iki şoförün olduğu ve ikisinin de uyuduğudur. Maalesef üzgünüz bekliyoruz.  Kazada şoförler yara almadan kurtuldu. Minibüs şoförleri gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma  başlatıldı.

Alanyasporlu futbolcuları taşıyan minibüs devrildi! Biri ölü 7 yaralı


Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu bir  futbolcu öldü 7 futbolcu yaralandı. Kafasından darbe alan ve vücudunun bazı yerlerinde kırıklar oluşan Josef Sural ameliyata alındı. ancak kurtarılamadı . Sural evli ve 2 çocuk babasıydı

 

Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya’ya dönmek için VIP minibüs kiraladı. Kayseri’den 2 şoför ve futbolcular ile birlikte yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkiinde yoldan çıkarak devrildi.


Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı futbolculardan Sural’ın durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı ancak kurtarılamadığı öğrenildi..

 

Diğer yaralı futbolcuların ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Futbolculardan Sackey'in kolunda kırık tespit edilirken, Welinton'un ise başından hafif yaralandığı öğrenildi. Diğer futbolcuların ise hastanede kontrol amaçlı tutulduğu belirtildi.


Öte yandan Alanyasporlu yöneticiler ve Başkan Hasan Çavuşoğlu, kazayı haber alır almaz hastaneye geldi. Alanyaspor’un maç kadrosundaki diğer futbolcular, yöneticiler ve görevlilerden bazılarının Alanyaspor otobüsü ile diğerlerinin de kendi imkanlarıyla dönüş yaptıkları bildirildi

 

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “İki şoför olmasına rağmen ikisinin uyuması sonucu kaza meydana geldi. 

 

ŞOFÖR UYUYA KALMIŞ”

 

Kaza hakkında gazetecilere açıklama yapan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, emniyetten aldıkları bilgiye göre şoförün uyuya kaldığından dolayı kazanın gerçekleştiğini söyledi. Çavuşoğlu, “Kayseri maçından sonra önümüzdeki hafta maçının Pazartesi günü olması nedeniyle maçtan önce futbolcularımıza ve teknik heyete iki gün izin verilmişti. 7 futbolcumuz özel araç kiralamışlar. Alanya’dan giden özel araçtı. Onunla dönerken şehrin hemen girişinde maalesef araçta iki şoför olmasına rağmen ikisinin uyuması sonucu kaza meydana geldi. 

6 futbolcunun da kırıkları olanlar var. Onlar  gözlem altında. Hayati tehlikeleri yok. Maalesef Sural’ kaybeıttik

 

Şoförün uyuduğu iddiasının sorulması üzerine Başkan Çavuşoğlu, “Emniyet müdürümüzden aldığım bilgiye göre iki şoförün olduğu ve ikisinin de uyuduğudur. Maalesef üzgünüz bekliyoruz. 


Kazada şoförler yara almadan kurtuldu. Minibüs şoförleri gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma  başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi