Alaplı halk eğitim merkezi yıl sonu sergisi açıldı

Kültür 03.05.2019 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2924+ kez okundu.
 

Alaplı halk eğitim merkezi yıl sonu sergisi açıldı

ZONGULDAK’ın Alaplı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından  bahar sergisi ve öğrenme şenliği düzenlendi.   Alaplı Sahil Parkta düzenlenen sergide kurs öğretmenlerinin desteği ile kursiyerler tarafından yapılan el işlemeleri ve sanatları sergilendi. Etkinliğe, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Bayraktar, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Keskin, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Keskin, kursiyerler ve öğreticilere teşekkür ettiğini belirterek, "Sergimiz, çeyiz ürünleri hazırlama, kadın üst giysileri dikimi, kırk yama, şiş örücülüğü, hazır gereçlerle yapılan el nakışları, hesap işi, elde kurdele nakışı, basit nakış iğne teknikleri, iğne oyası, dekoratif ahşap süsleme, dekoratif ev aksesuarları, yatak odası tekstili ve yağlı boya resim kurslarına katılan kursiyerimizin yaptığı ürünlerden oluşmaktadır." dedi.  

ZONGULDAK’ın Alaplı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından  bahar sergisi ve öğrenme şenliği düzenlendi.

 

Alaplı Sahil Parkta düzenlenen sergide kurs öğretmenlerinin desteği ile kursiyerler tarafından yapılan el işlemeleri ve sanatları sergilendi. Etkinliğe, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Bayraktar, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Keskin, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Keskin, kursiyerler ve öğreticilere teşekkür ettiğini belirterek, "Sergimiz, çeyiz ürünleri hazırlama, kadın üst giysileri dikimi, kırk yama, şiş örücülüğü, hazır gereçlerle yapılan el nakışları, hesap işi, elde kurdele nakışı, basit nakış iğne teknikleri, iğne oyası, dekoratif ahşap süsleme, dekoratif ev aksesuarları, yatak odası tekstili ve yağlı boya resim kurslarına katılan kursiyerimizin yaptığı ürünlerden oluşmaktadır." dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi