Ambulans ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Karadeniz 02.06.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2752+ kez okundu.
 

Ambulans ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde, ambulansla çarpışan otomobilin sürücüsü Zekeriya Duyar (44) hayatını kaybetti, eşi Safiye Duyar (41) yaralandı. Kaza, saat 15.30 sıralarında Kozlu ilçesi Fatih Sitesi Mahallesi kavşağında meydana geldi.   Hasta almaya gidilen 67 AJ 695 plakalı ambulans ile Zekariya Duyar yönetimindeki 67 ED 148 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, sürücü Zekariya Duyar ve eşi Safiye Duyar yaralandı, ambulanstaki sağlık görevlileri ise kazayı yara almadan atlattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar yapılan müdahalelerinin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan 2 yaralıdan, Zekariya Duyar, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Safiye Duyar'ın ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.  Zekariya Duyar'ın Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. 

ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde, ambulansla çarpışan otomobilin sürücüsü Zekeriya Duyar (44) hayatını kaybetti, eşi Safiye Duyar (41) yaralandı. Kaza, saat 15.30 sıralarında Kozlu ilçesi Fatih Sitesi Mahallesi kavşağında meydana geldi.

 

Hasta almaya gidilen 67 AJ 695 plakalı ambulans ile Zekariya Duyar yönetimindeki 67 ED 148 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, sürücü Zekariya Duyar ve eşi Safiye Duyar yaralandı, ambulanstaki sağlık görevlileri ise kazayı yara almadan atlattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar yapılan müdahalelerinin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan 2 yaralıdan, Zekariya Duyar, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Safiye Duyar'ın ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.  Zekariya Duyar'ın Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi