Anahtar kapıda unutulunca evde mahsur kaldı

Karadeniz 10.06.2019 - 17:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2198+ kez okundu.
 

Anahtar kapıda unutulunca evde mahsur kaldı

DÜZCE'de evinin anahtarını dışarda unuttuğu için evde mahsur kalan yaşlı bir kadın balkondan çevredekilere seslenerek yardım istedi. Yaşlı kadını kurtarmaya gelen ekip anahtar ile kapıyı açtı. Düzce Rasim Betir Paşa Bulvarı’nda 3 katlı evin 1'inci katında oturan B.Ü. (80) isimli kadın, balkondan sokaktan geçenlere seslenerek evde mahsur kaldığını, dışarı çıkamadığını söyledi. Bunun üzerine vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirdi.   Olay yerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekibi itfaiye merdiveniyle yaşlı kadının bulunduğu balkona doğru yanaşırken, polis ise bu sırada anahtarın evin kapısının dışında unutulduğunu gördü. Çocuklarının kapıyı kilitledikten sonra anahtarı üzerinde unuttuğu düşünülürken, polis kapıyı açarak anahtarı yaşlı kadına verdi. 

DÜZCE'de evinin anahtarını dışarda unuttuğu için evde mahsur kalan yaşlı bir kadın balkondan çevredekilere seslenerek yardım istedi. Yaşlı kadını kurtarmaya gelen ekip anahtar ile kapıyı açtı. Düzce Rasim Betir Paşa Bulvarı’nda 3 katlı evin 1'inci katında oturan B.Ü. (80) isimli kadın, balkondan sokaktan geçenlere seslenerek evde mahsur kaldığını, dışarı çıkamadığını söyledi. Bunun üzerine vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirdi.

 

Olay yerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekibi itfaiye merdiveniyle yaşlı kadının bulunduğu balkona doğru yanaşırken, polis ise bu sırada anahtarın evin kapısının dışında unutulduğunu gördü. Çocuklarının kapıyı kilitledikten sonra anahtarı üzerinde unuttuğu düşünülürken, polis kapıyı açarak anahtarı yaşlı kadına verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi