ANAVATAN PARTİSİ RİZE'DE YENİ BİNASINDA

Siyaset 17.06.2020 - 11:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4590+ kez okundu.
 

ANAVATAN PARTİSİ RİZE'DE YENİ BİNASINDA

Anavatan Partisi Rize İl Binası Kuruluyor   Anavatan Partisi Rize İl Başkanlığı binası, Rizeliler ve parti yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşecek. Anavatan Partisi Rize İl Başkanlığı binası, Genel Başkan İbrahim Çelebi Parti yöneticileri ve Rizelilerle gerçekleşecek. Rize’de yeniden yapılanmaya başlayan Anavatan Partisi İl ve ilçe başkanlığı binası kuruldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Anavatan Partisi Rize il Başkanı Berat Özkan “Partimiz Rize'de sevenleriyle yeniden kavuşmanın heyecanını yaşıyor, güçlü ve işinin ehli bir kadroyla İnşallah Rize'mize hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Tüm Rizeli vatandaşlarımızı Anavatanlarına geri dönmeye davet ediyorum'' dedi. Parti binasının henüz tadilatta olduğunu, açılış için tüm Rizelileri de davet edeceklerini de ekledi. Anap İl binası memiş aliağa parkı taşkın et lokantası üstü 3. katta sevenleriyle buluşacak.” diye konuştu.

Anavatan Partisi Rize İl Binası Kuruluyor
 

Anavatan Partisi Rize İl Başkanlığı binası, Rizeliler ve parti yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşecek.


Anavatan Partisi Rize İl Başkanlığı binası, Genel Başkan İbrahim Çelebi Parti yöneticileri ve Rizelilerle gerçekleşecek.


Rize’de yeniden yapılanmaya başlayan Anavatan Partisi İl ve ilçe başkanlığı binası kuruldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Anavatan Partisi Rize il Başkanı Berat ÖzkanPartimiz Rize'de sevenleriyle yeniden kavuşmanın heyecanını yaşıyor, güçlü ve işinin ehli bir kadroyla İnşallah Rize'mize hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Tüm Rizeli vatandaşlarımızı Anavatanlarına geri dönmeye davet ediyorum'' dedi. Parti binasının henüz tadilatta olduğunu, açılış için tüm Rizelileri de davet edeceklerini de ekledi. Anap İl binası memiş aliağa parkı taşkın et lokantası üstü 3. katta sevenleriyle buluşacak.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi