ANNESİ DE AYNI GÜN HAYATINI KAYBETTİ

Rize 14.04.2020 - 18:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2289+ kez okundu.
 

ANNESİ DE AYNI GÜN HAYATINI KAYBETTİ

Televizyon  sunucusu coronadan hayatını kaybetti   Rizeli Gazeteci ve AKİT Televizyonu program sunucusu Yücel Süleyman Usta  corona virüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta'nın hayatını kaybetmesinden dört saat sonra da annesi Nurhayat Usta şeker hastalığı sebebiyle vefat etti.   Rize Merkez Pazarköy Köyünden olan sevin gazeteci  Yücel Süleyman Usta, günler önce sosyal medya hesabından, yaptığı  paylaşımda  “Son test sonucum maalesef pozitif çıkmıştır. Hastaneye karantinaya kaldırılıyorum. Önce Allah’a sonra sağlıkçılara emanetim. Dualarınızı esirgemeyin” demişti. 55 yaşında vefat edebn Yücel Süleyman Usta ve 80 yaşındaki annesi annesi Nurhayat Usta bugün kılınan cenaze namazının ardından İstanbul Beykoz Kanlıca Mahallesi Mezarlığı’na toprağa verildi. YÜCEL SÜLEYMAN USTANIN FACEBOOK HASABINDAN  DA BU PAYLAŞIM YAPILDI   Ailemizin annesi Nurhayat Usta bu sabaha karşı saat 06.00'da şeker koması neticesinde; ailemizin oğlu, kardeşi ve babası Yücel Süleyman Usta bu sabah itibariyle saat 08.00'da tedavi görmekte olduğu Göztepe Eğitim-Araştırma Hastanesi'nde kalp durması neticesinde Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan başta sağlık camiası, basın-yayın kuruluşları, Rize Vakfı, STK'lar, siyasi parti temsilcilerinden; akrabalarımızdan, eşimizden, dostumuzdan, komşularımızdan, köy halkımızdan kısaca tüm sevenlerimizden Allah binlerce kez razı olsun. Böylesi bir ortamda en ufak bir bulaş riskini göze alamadığımızdan dolayı defin işlemlerini bugün saat 16.00'da Kanlıca Mezarlığı'nda aile içinde gerçekleştirdik. Bilcümle arayan, soran, mesaj atan dostlarımıza ailemiz adına teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Allah gani gani rahmet eylesin, hepimizin merhum ve merhume adına ettiği duaları kabul eylesin.   Usta Ailesi

Televizyon  sunucusu coronadan hayatını kaybetti
 

Rizeli Gazeteci ve AKİT Televizyonu program sunucusu Yücel Süleyman Usta  corona virüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Usta'nın hayatını kaybetmesinden dört saat sonra da annesi Nurhayat Usta şeker hastalığı sebebiyle vefat etti.

 

Rize Merkez Pazarköy Köyünden olan sevin gazeteci  Yücel Süleyman Usta, günler önce sosyal medya hesabından, yaptığı  paylaşımda  “Son test sonucum maalesef pozitif çıkmıştır. Hastaneye karantinaya kaldırılıyorum. Önce Allah’a sonra sağlıkçılara emanetim. Dualarınızı esirgemeyin” demişti.

55 yaşında vefat edebn Yücel Süleyman Usta ve 80 yaşındaki annesi annesi Nurhayat Usta bugün kılınan cenaze namazının ardından İstanbul Beykoz Kanlıca Mahallesi Mezarlığı’na toprağa verildi.


YÜCEL SÜLEYMAN USTANIN FACEBOOK HASABINDAN  DA BU PAYLAŞIM YAPILDI

 

Ailemizin annesi Nurhayat Usta bu sabaha karşı saat 06.00'da şeker koması neticesinde; ailemizin oğlu, kardeşi ve babası Yücel Süleyman Usta bu sabah itibariyle saat 08.00'da tedavi görmekte olduğu Göztepe Eğitim-Araştırma Hastanesi'nde kalp durması neticesinde Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan başta sağlık camiası, basın-yayın kuruluşları, Rize Vakfı, STK'lar, siyasi parti temsilcilerinden; akrabalarımızdan, eşimizden, dostumuzdan, komşularımızdan, köy halkımızdan kısaca tüm sevenlerimizden Allah binlerce kez razı olsun. Böylesi bir ortamda en ufak bir bulaş riskini göze alamadığımızdan dolayı defin işlemlerini bugün saat 16.00'da Kanlıca Mezarlığı'nda aile içinde gerçekleştirdik. Bilcümle arayan, soran, mesaj atan dostlarımıza ailemiz adına teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Allah gani gani rahmet eylesin, hepimizin merhum ve merhume adına ettiği duaları kabul eylesin.
 

Usta Ailesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi