Arazi kavgası katliama dönüştü 4 ölü 7 yaralı

Türkiye 19.05.2019 - 18:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2736+ kez okundu.
 

Arazi kavgası katliama dönüştü 4 ölü 7 yaralı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çıkan silahlı kavgada  4 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemlerinin alındığı köye giriş ve çıkışlar kapatıldı.   Sarıkamış ilçesine bağlı Çayyazı köyünde, Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında süregelen arazi anlaşmazlığı yüzünden silahlı kavga çıktı.  kavgada 4 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Jandarma  olay yerine geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çıkan silahlı kavgada  4 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemlerinin alındığı köye giriş ve çıkışlar kapatıldı.

 

Sarıkamış ilçesine bağlı Çayyazı köyünde, Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında süregelen arazi anlaşmazlığı yüzünden silahlı kavga çıktı.  kavgada 4 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Jandarma  olay yerine geniş güvenlik önlemleri aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi