Artvin'de EVLERİ YANAN AİLELERE ZİYARET

Karadeniz 22.09.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2166+ kez okundu.
 

Artvin'de EVLERİ YANAN AİLELERE ZİYARET

EVLERİ YANAN AİLELERE ZİYARET   Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir ve İlçe Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, yangın sonucu ilçeye bağlı Çıralı köyünde kullanılamaz hale gelen 4 evin bulunduğu alanı ziyaret edip, vatandaşlarla görüştü. Yanan evlerin sahipleriyle görüşüp geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Özdemir ve Başkan Aytekin, gereken yardımın yapılacağını söyledi. Öte yandan evleri hasar gören 10 yakın kişilerin bazıları yakın akrabalarına, bazıları da bölgeye Kızılay tarafından kurulan çadırlara yerleştirildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan incelemeler sürüyor. 

EVLERİ YANAN AİLELERE ZİYARET

 

Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir ve İlçe Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, yangın sonucu ilçeye bağlı Çıralı köyünde kullanılamaz hale gelen 4 evin bulunduğu alanı ziyaret edip, vatandaşlarla görüştü. Yanan evlerin sahipleriyle görüşüp geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Özdemir ve Başkan Aytekin, gereken yardımın yapılacağını söyledi. Öte yandan evleri hasar gören 10 yakın kişilerin bazıları yakın akrabalarına, bazıları da bölgeye Kızılay tarafından kurulan çadırlara yerleştirildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan incelemeler sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi