Atatürk En Uygun Yol Haritamzıdır

Siyaset 29.05.2019 - 10:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2842+ kez okundu.
 

Atatürk En Uygun Yol Haritamzıdır

SEDAT PEKER; "ATATÜRK EN UYGUN YOL HARİTAMIZDIR" Kızını baleye gönderdiği için yobazlar tarafından eleştirilen Sedat Peker; ‘’Atatürk en uygun yol haritamızdır.’’ dedi. Geçtiğimiz günlerde kızını baleye gönderdiği için dindar yobazların hedefi haline gelen Peker yine dindar yobazların "Atatürkçü olmuş!’’ şeklinde yaptıkları eleştirilere cevap verdi. Peker yaptığı açıklamasında; "Kutsal DİNİMİZE inancımız bizim ruhumuzdur. Büyük Önder ATATÜRK'ün öngörü yeteneği ve liderlik öğretileri ise büyük devletleri yakalayıp geçebilmemiz için yaşadığımız çağa en uygun yol haritamızdır.’’ ifadelerini kullandı. İşte O Açıklama; Kıymetli Dostlarım, Kızım LİNA'nın bale gösterisi olduğu için ve şans eseri bu gösteri de yine İFTAR saatine denk geldiği için, IFTARIMI su ve hurma ile açma şerefine tekrardan eriştim (Sadece su ve hurmayla iftar açmanın sünnet olduğunu da geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımdan öğrendim). Unutmadan sizlere şunuda söylemek isterim: kızımın isminin LİNA olduğunu okuyan bazı cahil fesatlar, 'Sen nasıl MİLLİYETÇİ-MUHAFAZAKARSIN çocuğuna yabancı isim koymuşsun' diyorlar. Bu cahil kardeşlerime şunu özellikle belirtmek isterim: 'LİNA' kutsal kitabımız KUR'AN’ı KERİM'de geçen bir isimdir. Anlamı 'BEREKET' anlamında kullanılan hurma çekirdeğidir. Oradaki diğer bale öğrencilerinin gösterilerini de izleme imkanım oldu. Evlatlarımız adına çok mutlu oldum. TAN SAĞTÜRK Beye, tüm öğretmenlere ve emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkür etmeyi bir borç bilirim. En çok gülmeme sebep olan ise, çocuğumu baleye gönderdiğim için birkaç kişinin, 'SEDAT PEKER  ATATÜRKÇÜ'ymüş' demeleri oldu. Gülsem mi, ağlasam mı vallahi bilemiyorum... Ancak bu tip düşünenlere şunu özellikle söylemek istiyorum: Çocuğunu jimnastiğe, baleye yolladı diye kimse  ATATÜRKÇÜ olmaz, olamaz ya da ne bileyim sadece kapalı kıyafet giydi, sakal bıraktı diye de bir insan dindar olamaz. Bir dini inanca bağlı olmak ya da bir liderin fikirlerini sevmek ve bu fikirleri takip etmek ancak ruhsal teslimiyetle olur. Bunun haricinde duruş belirleyenler bugün olmasa da yarın mutlaka yaptıklarından pişman olup, istemeden de olsa ÜLKEME zarar verdim diyecekler. Kutsal DİNİMİZE inancımız bizim ruhumuzdur. Büyük Önder ATATÜRK'ün öngörü yeteneği ve liderlik öğretileri ise büyük devletleri yakalayıp geçebilmemiz için yaşadığımız çağa en uygun yol haritamızdır. Bizler AİLELERİMİZ ile huzur ve güven içinde yaşayabilelim diye SİLAHLI KUVVETLERİMİZ'in KUZEY IRAK topraklarında pkk'ya karşı başlattıkları PENÇE HAREKATI'nda SİLAHLI KUVVETLERİMİZE YÜCE ALLAH'IMIZ'ın yardım etmesi için tüm kalbimizle dua ediyoruz. YÜCE ALLAH’IM onları muvaffak etsin, muzaffer etsin!!! AMİN AMİN AMİN...

SEDAT PEKER; "ATATÜRK EN UYGUN YOL HARİTAMIZDIR"

Kızını baleye gönderdiği için yobazlar tarafından eleştirilen Sedat Peker; ‘’Atatürk en uygun yol haritamızdır.’’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde kızını baleye gönderdiği için dindar yobazların hedefi haline gelen Peker yine dindar yobazların "Atatürkçü olmuş!’’ şeklinde yaptıkları eleştirilere cevap verdi. Peker yaptığı açıklamasında; "Kutsal DİNİMİZE inancımız bizim ruhumuzdur. Büyük Önder ATATÜRK'ün öngörü yeteneği ve liderlik öğretileri ise büyük devletleri yakalayıp geçebilmemiz için yaşadığımız çağa en uygun yol haritamızdır.’’ ifadelerini kullandı.


İşte O Açıklama;

Kıymetli Dostlarım,

Kızım LİNA'nın bale gösterisi olduğu için ve şans eseri bu gösteri de yine İFTAR saatine denk geldiği için, IFTARIMI su ve hurma ile açma şerefine tekrardan eriştim (Sadece su ve hurmayla iftar açmanın sünnet olduğunu da geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımdan öğrendim).

Unutmadan sizlere şunuda söylemek isterim: kızımın isminin LİNA olduğunu okuyan bazı cahil fesatlar, 'Sen nasıl MİLLİYETÇİ-MUHAFAZAKARSIN çocuğuna yabancı isim koymuşsun' diyorlar. Bu cahil kardeşlerime şunu özellikle belirtmek isterim: 'LİNA' kutsal kitabımız KUR'AN’ı KERİM'de geçen bir isimdir. Anlamı 'BEREKET' anlamında kullanılan hurma çekirdeğidir.

Oradaki diğer bale öğrencilerinin gösterilerini de izleme imkanım oldu. Evlatlarımız adına çok mutlu oldum. TAN SAĞTÜRK Beye, tüm öğretmenlere ve emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

En çok gülmeme sebep olan ise, çocuğumu baleye gönderdiğim için birkaç kişinin, 'SEDAT PEKER  ATATÜRKÇÜ'ymüş' demeleri oldu. Gülsem mi, ağlasam mı vallahi bilemiyorum... Ancak bu tip düşünenlere şunu özellikle söylemek istiyorum:

Çocuğunu jimnastiğe, baleye yolladı diye kimse  ATATÜRKÇÜ olmaz, olamaz ya da ne bileyim sadece kapalı kıyafet giydi, sakal bıraktı diye de bir insan dindar olamaz. Bir dini inanca bağlı olmak ya da bir liderin fikirlerini sevmek ve bu fikirleri takip etmek ancak ruhsal teslimiyetle olur. Bunun haricinde duruş belirleyenler bugün olmasa da yarın mutlaka yaptıklarından pişman olup, istemeden de olsa ÜLKEME zarar verdim diyecekler.

Kutsal DİNİMİZE inancımız bizim ruhumuzdur. Büyük Önder ATATÜRK'ün öngörü yeteneği ve liderlik öğretileri ise büyük devletleri yakalayıp geçebilmemiz için yaşadığımız çağa en uygun yol haritamızdır.

Bizler AİLELERİMİZ ile huzur ve güven içinde yaşayabilelim diye SİLAHLI KUVVETLERİMİZ'in KUZEY IRAK topraklarında pkk'ya karşı başlattıkları PENÇE HAREKATI'nda SİLAHLI KUVVETLERİMİZE YÜCE ALLAH'IMIZ'ın yardım etmesi için tüm kalbimizle dua ediyoruz. YÜCE ALLAH’IM onları muvaffak etsin, muzaffer etsin!!! AMİN AMİN AMİN...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi