AVCI. RİZE'YE DEVASA BİR YATIRIM ALDIK

Siyaset 13.05.2020 - 22:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1927+ kez okundu.
 

AVCI. RİZE'YE DEVASA BİR YATIRIM ALDIK

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed AVCI İyidere Lojistek merkezinin yapım aşamasında gelinen son noktayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. İŞTE AVCI'NIN LOJİSTİK MERKEZLE İLGİLİ PAYTLAŞIMI Hayırlı Olsun!!! Emeğin, gayretin, mücadelenin meyvesini ilimize devasa bir yatırım olarak almak gibisi yok! İnsanımızın hayatına katkı sağlamak, binlerce yeni istihdama kapı aralamak, şehrimizi daha stratejik bir noktaya taşımaktan daha güzel ne olabilir ki? Cumhurbaşkanımız Lojistik merkezimizin ihaleye çıkması için gerekli talimatı Ulaştıma Bakanımıza bizzat vermiş ve ihale süreci başlamıştır; bir kaç gün önce yatırımlarla ilgili yaptığımız görüşmede de bunu bize ifade etmiştir. Hemşehrilerim adına, Rize adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en kalbi şükranlarımızı arzediyorum.

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed AVCI İyidere Lojistek merkezinin yapım aşamasında gelinen son noktayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.


İŞTE AVCI'NIN LOJİSTİK MERKEZLE İLGİLİ PAYTLAŞIMI


Hayırlı Olsun!!!


Emeğin, gayretin, mücadelenin meyvesini ilimize devasa bir yatırım olarak almak gibisi yok!


İnsanımızın hayatına katkı sağlamak, binlerce yeni istihdama kapı aralamak, şehrimizi daha stratejik bir noktaya taşımaktan daha güzel ne olabilir ki?


Cumhurbaşkanımız Lojistik merkezimizin ihaleye çıkması için gerekli talimatı Ulaştıma Bakanımıza bizzat vermiş ve ihale süreci başlamıştır; bir kaç gün önce yatırımlarla ilgili yaptığımız görüşmede de bunu bize ifade etmiştir.

Hemşehrilerim adına, Rize adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en kalbi şükranlarımızı arzediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi