Avcı'dan Kösoğlu'na Özel açıklamalar.

Siyaset 28.05.2019 - 11:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1931+ kez okundu.
 

Avcı'dan Kösoğlu'na Özel açıklamalar.

Rize Milletvekili Muhammed Avcı henüz çalışmanın başlamadığı İkizdere-Ovit Tüneli arasındaki güzergâh konusunda Gazeteci İsmet Kösoğlu’na özel açıklamada bulundu. Avcı ’İkizdere-Ovit Tüneli arasında proje hazır ödenek sıkıntısı var ’ dedi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hem temeli atılan hem tamamlandığında açılışı yapılan 14.300 metre uzunluğundaki çift tüplü Türkiye’nin en uzun Tüneli Ovit Tüneline giden duble yol konusu halen çözülemedi. Toplam uzunluğu 20 km olan İkizdere-Ovit Tüneli arasındaki güzergâhta çalışma başlanmamasına yöre halkı tepki gösteriyor. Büyük ümitlerle yapılan Ovit Tünelinin yolu yapılmazsa hiçbir anlamı yoktur diyen sürücüler bu güzergâh eski yol olduğu için çok rampa ve virajlı olduğu için tercih edilmiyor.  Rize Milletvekili Muhammed Avcı’yol projesi tamam’  Kış mevsiminde Ovit Dağını aşmak için Tünelin kullanıldığı fakat buraya giden karayolunda hiçbir iyileştirme yapılmadığı konusunu Rize AKP Milletvekili Muhammed Avcı’ya sordum. Milletvekili Muhammed Avcı’Ovit Tüneline Cumhurbaşkanımızın özel bir önem verdiğini biliyoruz. Cumhurbaşkanımızın ilgisi olmasaydı 14.300 metre uzunluğumdaki Türkiye’nin en uzun Tünel olan Ovit delinemezdi. Türk Mühendis, işçi ve işvereninin yüz akı Ovit Tüneline giden yolun yapılması için çalışmalar devam ediyor. Karayolları Genel Müdürlüğü uzun bir süreç alan yol projesini tamamladı.20 km uzunluğundaki güzergâhta yeni köprüler viyadükler yapılacak. Projenin maliyeti konusunda maddi sıkıntı var. Karayolları Genel Müdürlüğü bu yolun genişletilerek İkizdere ve Tünel arasının tamamlanması için ihale çalışmasını başlattı’dedi. 

Rize Milletvekili Muhammed Avcı henüz çalışmanın başlamadığı İkizdere-Ovit Tüneli arasındaki güzergâh konusunda Gazeteci İsmet Kösoğlu’na özel açıklamada bulundu. Avcı ’İkizdere-Ovit Tüneli arasında proje hazır ödenek sıkıntısı var ’ dedi. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hem temeli atılan hem tamamlandığında açılışı yapılan 14.300 metre uzunluğundaki çift tüplü Türkiye’nin en uzun Tüneli Ovit Tüneline giden duble yol konusu halen çözülemedi. Toplam uzunluğu 20 km olan İkizdere-Ovit Tüneli arasındaki güzergâhta çalışma başlanmamasına yöre halkı tepki gösteriyor. Büyük ümitlerle yapılan Ovit Tünelinin yolu yapılmazsa hiçbir anlamı yoktur diyen sürücüler bu güzergâh eski yol olduğu için çok rampa ve virajlı olduğu için tercih edilmiyor. 


Rize Milletvekili Muhammed Avcı’yol projesi tamam’ 


Kış mevsiminde Ovit Dağını aşmak için Tünelin kullanıldığı fakat buraya giden karayolunda hiçbir iyileştirme yapılmadığı konusunu Rize AKP Milletvekili Muhammed Avcı’ya sordum. Milletvekili Muhammed Avcı’Ovit Tüneline Cumhurbaşkanımızın özel bir önem verdiğini biliyoruz. Cumhurbaşkanımızın ilgisi olmasaydı 14.300 metre uzunluğumdaki Türkiye’nin en uzun Tünel olan Ovit delinemezdi. Türk Mühendis, işçi ve işvereninin yüz akı Ovit Tüneline giden yolun yapılması için çalışmalar devam ediyor. Karayolları Genel Müdürlüğü uzun bir süreç alan yol projesini tamamladı.20 km uzunluğundaki güzergâhta yeni köprüler viyadükler yapılacak. Projenin maliyeti konusunda maddi sıkıntı var. Karayolları Genel Müdürlüğü bu yolun genişletilerek İkizdere ve Tünel arasının tamamlanması için ihale çalışmasını başlattı’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi