Avcı Ekibiyle Ortapazar köyünde çıkarma yaptı

Siyaset 25.08.2019 - 20:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2539+ kez okundu.
 

Avcı Ekibiyle Ortapazar köyünde çıkarma yaptı

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet AVCI, Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN, AK Parti Rize  İl Başkanı İshak ALİM ve parti temsilcileri ile Merkez Ortapazar köyü  (UMA) köyünde koy hakkıyla istisarede bulundu. Köyün ve bölgenin sorunlarını dinleyen Avcı, Birlik beraberlik içinde olduklarını ve olmamız gereğini vurgulayarak,  bir bütün olarak Rize ilini düşünerek yatırımlarda bulunduklarını, bölgecilik  yapmanin yanlış olduğunu her vatandaştan bunu beklediğini ifade ederek, amaçlarının en kısa zamanda Rize merkezde belediye bloklarından başlayarak pazar yolunun çevre yoluna bağlanması, Ciftekavak'da viyadük, sanayi carsisinin Yapim calismalari ve taşınması meskenlerin yapımı, ikibin konut inşaatı, Rize merkezi  Ortapazar ve tünelle birlikte Salarha vadisine bağlamak  olduğunu belirterek  Rize Ak Parti iktidarı boyunca 18 katrilyon eski parayla yatırım aldığını belirtti.  Başkan Metin'de  kısa zamanda dokunuslarla Meteler kavşağında trafiğin rahatladigini yeni orta caminin altının düzenlendiğini ve bir çok hemşehrilerimizin  refahı için çalışmalarda ve projeler de bulunduklarını   belirtti   Köy muhtarı Soykan ise  misafirlere köyünün yatırımlar konusunda  yardımlar aldığını okuma oranının yüksek olduğu köyünde yetişmiş tahsilli seçmenlerinin değerlendirilmesini istedi.  Köylülerin çok mutlu  olduğu ziyarette  tekrar geleceklerini ifade eden misafirler Ortapar'dan mutlu bir şekild ayrıldı.     

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet AVCI, Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN, AK Parti Rize  İl Başkanı İshak ALİM ve parti temsilcileri ile Merkez Ortapazar köyü  (UMA) köyünde koy hakkıyla istisarede bulundu.

Köyün ve bölgenin sorunlarını dinleyen Avcı, Birlik beraberlik içinde olduklarını ve olmamız gereğini vurgulayarak,  bir bütün olarak Rize ilini düşünerek yatırımlarda bulunduklarını, bölgecilik  yapmanin yanlış olduğunu her vatandaştan bunu beklediğini ifade ederek, amaçlarının en kısa zamanda Rize merkezde belediye bloklarından başlayarak pazar yolunun çevre yoluna bağlanması, Ciftekavak'da viyadük, sanayi carsisinin Yapim calismalari ve taşınması meskenlerin yapımı, ikibin konut inşaatı, Rize merkezi  Ortapazar ve tünelle birlikte Salarha vadisine bağlamak  olduğunu belirterek  Rize Ak Parti iktidarı boyunca 18 katrilyon eski parayla yatırım aldığını belirtti. 


Başkan Metin'de  kısa zamanda dokunuslarla Meteler kavşağında trafiğin rahatladigini yeni orta caminin altının düzenlendiğini ve bir çok hemşehrilerimizin  refahı için çalışmalarda ve projeler de bulunduklarını   belirtti

 
Köy muhtarı Soykan ise  misafirlere köyünün yatırımlar konusunda  yardımlar aldığını okuma oranının yüksek olduğu köyünde yetişmiş tahsilli seçmenlerinin değerlendirilmesini istedi. 


Köylülerin çok mutlu  olduğu ziyarette  tekrar geleceklerini ifade eden misafirler Ortapar'dan mutlu bir şekild ayrıldı.
 
  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi