Avcı Kalkandere’de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Siyaset 28.08.2019 - 17:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2527+ kez okundu.
 

Avcı Kalkandere’de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Avcı Kalkandere’de Muhtarlarla Bir Araya Geldi    AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Kalkandere ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. AK Parti Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Kalkandere ilçesinde düzenlenen toplantıda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya, Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, DSİ Rize Şube Müdürü Sinan Yıldız, Kalkandere İl Genel Meclisi Üyesi Hasan İbar ve il yönetim kurulu üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, İl Genel Meclisi Başkanı Türüt, Belediye Başkanı Yıldırım ve İlçe Başkanı Ayyıldız, muhtarlara ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verdi. AK Parti Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı ise, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin hizmetlerine ara vermeden devam ettiğini kaydederek bu kapsamda Kalkandere ilçesinin de AK Parti hizmetlerinden birlik beraberlik içerisinde istifade etmeye devam edeceğini belirtti. Muhtarların şikâyet ve sorunlarını dinleyip sorularını yanıtlayan Avcı, muhtarlarla talepler noktasında istişarelerde bulunarak her türlü sorunla ilgili kendisine ulaşılabileceğini ve iletilen sorunları not alarak en kısa sürede bu sorunları çözmek için çalışmalarını sürdüreceklerini muhtarlara bilgi verileceğini kaydetti. Avcı, toplantı sonunda muhtarlarla fotoğraf çektirdi. Avcı ve beraberindekiler toplantının ardından Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım’ın bir yakınının cenazesine katıldı.

Avcı Kalkandere’de Muhtarlarla Bir Araya Geldi   


AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Kalkandere ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.


AK Parti Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Kalkandere ilçesinde düzenlenen toplantıda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.


Toplantıya, Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, DSİ Rize Şube Müdürü Sinan Yıldız, Kalkandere İl Genel Meclisi Üyesi Hasan İbar ve il yönetim kurulu üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.


Toplantıda, İl Genel Meclisi Başkanı Türüt, Belediye Başkanı Yıldırım ve İlçe Başkanı Ayyıldız, muhtarlara ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verdi.


AK Parti Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı ise, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin hizmetlerine ara vermeden devam ettiğini kaydederek bu kapsamda Kalkandere ilçesinin de AK Parti hizmetlerinden birlik beraberlik içerisinde istifade etmeye devam edeceğini belirtti.


Muhtarların şikâyet ve sorunlarını dinleyip sorularını yanıtlayan Avcı, muhtarlarla talepler noktasında istişarelerde bulunarak her türlü sorunla ilgili kendisine ulaşılabileceğini ve iletilen sorunları not alarak en kısa sürede bu sorunları çözmek için çalışmalarını sürdüreceklerini muhtarlara bilgi verileceğini kaydetti.


Avcı, toplantı sonunda muhtarlarla fotoğraf çektirdi.


Avcı ve beraberindekiler toplantının ardından Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım’ın bir yakınının cenazesine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi