Avcı Salarha Tüneli ve Duble Yol Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Rize 11.09.2019 - 17:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2282+ kez okundu.
 

Avcı Salarha Tüneli ve Duble Yol Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Milletvekili Avcı Salarha Tüneli ve Duble Yol Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi  AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize Merkez ile Salarha vadisinin entegrasyonunu sağlayacak olan Salarha tünelinin viyadük ve kavşaklarıyla birlikte gelecek yılın sonuna doğru tamamlanacağını ifade etti.  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı katıldığı canlı yayın programında Salarha tüneli ve duble yol çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek şunları söyledi; “Ulaştırma Bakanımız geldiğinde Salarha tünelinde bir toplantı gerçekleştirdik. İnşallah gelecek yılın sonuna doğru Salarha tünelinin bütün kavşak ve viyadükleriyle birlikte tamamlanacağını ön görüyoruz. Diğer taraftan Salarha vadisinin bizden talebi duble yoldu. Haklı da bir talepti, esasında çok yoğun bir yol orası. Mevcut yoğunluğu da kaldırmıyor. Orası ile ilgili de ilk 10 km’lik yolun projesini çıkardık.  Karayolları sahada çalışmalarını yapıyor. İlk 10 km de sanayi sitesinden Salarha merkeze kadar olan bölgeyi kapsıyor. Sahadaki proje çalışmaları devam ediyor, proje çalışması biter bitmez ihalesini gerçekleştirmeye çalışacağız. Sayın Bakanımız da bu konuda hassas, kendisi de Salarha vadisi ile Rize’nin entegrasyonunun son derece önemli olduğunu ve bu tüneli yapmamızın nedeninin bu olduğunu biliyor.  Bunun içinde Salarha vadisinin iyi ve nitelikli bir yola ihtiyacı var.” dedi.  Milletvekili Avcı duble yolu yaparken gelecekte sıkıntılar olmaması için ise vadinin planını çıkardıklarını belirterek, “Şimdi Salarha vadisinin planını bakanlık eliyle yapıyoruz. Bu da son derece önemli, vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve yarın bir gün yol yapılırken evlerinin kamulaştırılmaması için şu anda doğru bir plan ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu plana uygun bir şekilde Salarha duble yolunu imar etmiş olacağız.” dedi.   

Milletvekili Avcı Salarha Tüneli ve Duble Yol Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi 


AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize Merkez ile Salarha vadisinin entegrasyonunu sağlayacak olan Salarha tünelinin viyadük ve kavşaklarıyla birlikte gelecek yılın sonuna doğru tamamlanacağını ifade etti. 


AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı katıldığı canlı yayın programında Salarha tüneli ve duble yol çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek şunları söyledi; “Ulaştırma Bakanımız geldiğinde Salarha tünelinde bir toplantı gerçekleştirdik. İnşallah gelecek yılın sonuna doğru Salarha tünelinin bütün kavşak ve viyadükleriyle birlikte tamamlanacağını ön görüyoruz. Diğer taraftan Salarha vadisinin bizden talebi duble yoldu. Haklı da bir talepti, esasında çok yoğun bir yol orası. Mevcut yoğunluğu da kaldırmıyor. Orası ile ilgili de ilk 10 km’lik yolun projesini çıkardık.  Karayolları sahada çalışmalarını yapıyor. İlk 10 km de sanayi sitesinden Salarha merkeze kadar olan bölgeyi kapsıyor. Sahadaki proje çalışmaları devam ediyor, proje çalışması biter bitmez ihalesini gerçekleştirmeye çalışacağız. Sayın Bakanımız da bu konuda hassas, kendisi de Salarha vadisi ile Rize’nin entegrasyonunun son derece önemli olduğunu ve bu tüneli yapmamızın nedeninin bu olduğunu biliyor.  Bunun içinde Salarha vadisinin iyi ve nitelikli bir yola ihtiyacı var.” dedi. 


Milletvekili Avcı duble yolu yaparken gelecekte sıkıntılar olmaması için ise vadinin planını çıkardıklarını belirterek, “Şimdi Salarha vadisinin planını bakanlık eliyle yapıyoruz. Bu da son derece önemli, vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve yarın bir gün yol yapılırken evlerinin kamulaştırılmaması için şu anda doğru bir plan ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu plana uygun bir şekilde Salarha duble yolunu imar etmiş olacağız.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi