Avcı seçim Sonrası yine Vatandaşlarla birlikte

Siyaset 04.04.2019 - 21:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2227+ kez okundu.
 

Avcı seçim Sonrası yine Vatandaşlarla birlikte

AVCI VATANDAŞLA İÇ İÇE                             Rize Milletvekili Muhammet Avcı esnaf ve vatandaşlarla  Hasbihal ett. Ak Parti Rize Milletvekili  Muhammet Avcı Rize'de Atatürk ve Cumhutiyet caddesinde vatandaş ve esnaflarla sohbet edip çay içti.       Siyasilerin  en güzel yanlarindan biri cadde ve sokaklarda yürüyüp vadandaşi dinlemektir. Vatandaşlarda siyasilerin bu gezilerinden büyük mutluluk duyarlar. Rize Milletvekili Muhammet Avcı, meclis çalışmaları dışında tüm vaktini Rizede geçiriyor.   Avcı ile Atatürk caddesinde esnaf ve vatandaşlarla çay sohbetinde karşilaştık.     Avcı Rize de her fırsatta Sokakları gezip hemşerileri ile muhabbet etmeyi adeta gelenek hale getirdi. Hemşerileri ile her zaman olduğu gibi yine sıcakkanlı ve içten muhabbet eden Avcı'nın her fırsatta hemşerileri ile olmak dertleşmek ve Hasbihal etmesi vatandaşlari da oldukça  memun ediyor. Sürekli sokaklarda buldugumuz Avcı'nın  vatandaşla iç içe olması taktirle karşilaniyor. Vatandaşlar “Muhammet Avcı bizim içimizden çıkan biri. Biz onu o bizi tanır. Her  ziyaret ettiğinde hem de karşilaştigimizda çay içip hasbihal yapıyoruz. Çok güzel dıyaloglarımız oluyor. Sorunlarimizi da dinliyor diyerek teşeklür ettiler.   Alihan Telatar
AVCI VATANDAŞLA İÇ İÇE                            

Rize Milletvekili Muhammet Avcı esnaf ve vatandaşlarla  Hasbihal ett.

Ak Parti Rize Milletvekili  Muhammet Avcı Rize'de Atatürk ve Cumhutiyet caddesinde vatandaş ve esnaflarla sohbet edip çay içti.  
 
 
Siyasilerin  en güzel yanlarindan biri cadde ve sokaklarda yürüyüp vadandaşi dinlemektir. Vatandaşlarda siyasilerin bu gezilerinden büyük mutluluk duyarlar. Rize Milletvekili Muhammet Avcı, meclis çalışmaları dışında tüm vaktini Rizede geçiriyor.   Avcı ile Atatürk caddesinde esnaf ve vatandaşlarla çay sohbetinde karşilaştık.
 
 
Avcı Rize de her fırsatta Sokakları gezip hemşerileri ile muhabbet etmeyi adeta gelenek hale getirdi. Hemşerileri ile her zaman olduğu gibi yine sıcakkanlı ve içten muhabbet eden Avcı'nın her fırsatta hemşerileri ile olmak dertleşmek ve Hasbihal etmesi vatandaşlari da oldukça  memun ediyor. Sürekli sokaklarda buldugumuz Avcı'nın  vatandaşla iç içe olması taktirle karşilaniyor. Vatandaşlar “Muhammet Avcı bizim içimizden çıkan biri. Biz onu o bizi tanır. Her  ziyaret ettiğinde hem de karşilaştigimizda çay içip hasbihal yapıyoruz. Çok güzel dıyaloglarımız oluyor. Sorunlarimizi da dinliyor diyerek teşeklür ettiler.
 
Alihan Telatar
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi