AVM'de SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karadeniz 25.09.2020 - 09:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1625+ kez okundu.
 

AVM'de SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR   Tokat çevreyolu üzerindeki bir alışveriş merkezinde sabah saatlerinde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangına 15 itfaiye, 2 arazöz ve 2 TOMA müdahale ediyor. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu da olay yerine gelerek incelemede bulundu.    'CİDDİ BİR MAL KAYBI VAR' Yangının kontrol altına alındığını söyleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Herhangi bir can kaybımız şu anda yok. İçeride bir bekçimiz vardı. O da yangın başlayınca hemen dışarı çıktı. Ama çok büyük anlamda ciddi bir mal kaybı var. Allah cana vermesin de mala versin. Bu yaralar hep beraberce sarılır'' dedi.    BÜYÜK ORANDA KONTROL ALTINDA Yangının saat 06.00 civarlarında çıktığını söyleyen işletme sahibi Murat İbiş, ''Bekçinin araması ile haberimiz oldu. Geldiğimizde yangın küçüktü. İtfaiye ekipleri burada idi. Ama içeride yanıcı madde olduğu için sürekli büyümeye başladı. Halı, mobilya ve plastik ağırlıklı toplam 12 bin metrekare kapalı alan bulunuyor. Biz sadece yangını seyredebildik'' diye konuştu. Ekiplerin yoğun çabası sonucu büyük oranda kontrol altına alınan yangına müdahale sürüyor. 

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Tokat çevreyolu üzerindeki bir alışveriş merkezinde sabah saatlerinde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangına 15 itfaiye, 2 arazöz ve 2 TOMA müdahale ediyor. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu da olay yerine gelerek incelemede bulundu. 

 

'CİDDİ BİR MAL KAYBI VAR' Yangının kontrol altına alındığını söyleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Herhangi bir can kaybımız şu anda yok. İçeride bir bekçimiz vardı. O da yangın başlayınca hemen dışarı çıktı. Ama çok büyük anlamda ciddi bir mal kaybı var. Allah cana vermesin de mala versin. Bu yaralar hep beraberce sarılır'' dedi. 

 

BÜYÜK ORANDA KONTROL ALTINDA Yangının saat 06.00 civarlarında çıktığını söyleyen işletme sahibi Murat İbiş, ''Bekçinin araması ile haberimiz oldu. Geldiğimizde yangın küçüktü. İtfaiye ekipleri burada idi. Ama içeride yanıcı madde olduğu için sürekli büyümeye başladı. Halı, mobilya ve plastik ağırlıklı toplam 12 bin metrekare kapalı alan bulunuyor. Biz sadece yangını seyredebildik'' diye konuştu. Ekiplerin yoğun çabası sonucu büyük oranda kontrol altına alınan yangına müdahale sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi