AYI RİZELİ GAZETECİNİN HİNDİSİNİ PARÇALADI

Rize 10.12.2019 - 00:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2758+ kez okundu.
 

AYI RİZELİ GAZETECİNİN HİNDİSİNİ PARÇALADI

RizeninSesi köşe yazarı ve gazeteci  İsmet Kösoğlu’nun tavuk kümesine saldıran ayı bir Hindiyi parçalayarak ölümüne sebep oldu. Rize / İkizdere Yeşilyurt Mahallesindeki evinin önünde bulunan kümesine ayının gece saldırdığını söyleyen Gazeteci İsmet Kösoğlu üzgün olduğun belirterek şunları söyledi’İkizderede Yeşilyurt Mahallesindeki evimin hemen önünde bahçe içinde tavuk kümesim var. Bugüne kadar böyle bir şey olmamıştı. Çünkü evim ilçe merkezine çok yakın. Tahminim aç kalan Ayı gece saatlerinde herkes uykuda iken kümesimin tellerini parçalayarak yakaladığı erkek Hindiyi parçaladı. Üç yaşındaki Hindiyi ben ellerimle besleyip büyütmüştüm. Çok üzgünüm. Devletimiz ve Meclisimiz Ayı öldürmeyi yasakladığı için sayıları çok arttı. Ayıların İkizdere’de bilhassa arı kovanlarına çok zarar verdiğini biliyordum. Defalarca bu zararları da haber yapmıştım. Fakat bu kez çok aç kaldılar ki Kümese saldırarak Hindimi yedi. Tedbir alınmasını istiyorum. Böyle giderse evlere de saldırılar başlayabilir ’dedi. Ömer YILMAZ

RizeninSesi köşe yazarı ve gazeteci  İsmet Kösoğlu’nun tavuk kümesine saldıran ayı bir Hindiyi parçalayarak ölümüne sebep oldu.


Rize / İkizdere Yeşilyurt Mahallesindeki evinin önünde bulunan kümesine ayının gece saldırdığını söyleyen Gazeteci İsmet Kösoğlu üzgün olduğun belirterek şunları söyledi’İkizderede Yeşilyurt Mahallesindeki evimin hemen önünde bahçe içinde tavuk kümesim var. Bugüne kadar böyle bir şey olmamıştı. Çünkü evim ilçe merkezine çok yakın. Tahminim aç kalan Ayı gece saatlerinde herkes uykuda iken kümesimin tellerini parçalayarak yakaladığı erkek Hindiyi parçaladı. Üç yaşındaki Hindiyi ben ellerimle besleyip büyütmüştüm. Çok üzgünüm. Devletimiz ve Meclisimiz Ayı öldürmeyi yasakladığı için sayıları çok arttı. Ayıların İkizdere’de bilhassa arı kovanlarına çok zarar verdiğini biliyordum. Defalarca bu zararları da haber yapmıştım. Fakat bu kez çok aç kaldılar ki Kümese saldırarak Hindimi yedi. Tedbir alınmasını istiyorum. Böyle giderse evlere de saldırılar başlayabilir ’dedi.


Ömer YILMAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi