Ayaklarını çapa makinesine kaptırdı

Karadeniz 16.05.2019 - 12:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2777+ kez okundu.
 

Ayaklarını çapa makinesine kaptırdı

BOLU'da, evinin bahçesinde çapa yaparken, 2 ayağını da makineye kaptıran Şerafettin Yıldırım (75) yaralandı. Olay, saat 11.00 sıralarında Borazanlar Mahallesi Dumlupınar Sokak'ta Şerafettin Yıldırım'a ait evin bahçesinde meydana geldi.   Yıldırım, bahçesini ekmek için çapa yaptığı sırada 2 ayağını da makineye kaptırdı. Durumu fark eden komşuları 112 Acil ekiplerine haber verdi. Evin bahçesine gelen sağlık ekipleri Yıldırım'a müdahale etti. İtfaiye ekipleri de Yıldırım'ın ayaklarına saplanan çapa makinesini çıkardı. 2 ayağında da kırık ve kesiler olan Şerafettin Yıldırım, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

BOLU'da, evinin bahçesinde çapa yaparken, 2 ayağını da makineye kaptıran Şerafettin Yıldırım (75) yaralandı. Olay, saat 11.00 sıralarında Borazanlar Mahallesi Dumlupınar Sokak'ta Şerafettin Yıldırım'a ait evin bahçesinde meydana geldi.

 

Yıldırım, bahçesini ekmek için çapa yaptığı sırada 2 ayağını da makineye kaptırdı. Durumu fark eden komşuları 112 Acil ekiplerine haber verdi. Evin bahçesine gelen sağlık ekipleri Yıldırım'a müdahale etti. İtfaiye ekipleri de Yıldırım'ın ayaklarına saplanan çapa makinesini çıkardı. 2 ayağında da kırık ve kesiler olan Şerafettin Yıldırım, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi