Aziz Yıldırım ve annesinin ismi Düzce’de cadde ve parka verilecek

Spor 06.07.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1773+ kez okundu.
 

Aziz Yıldırım ve annesinin ismi Düzce’de cadde ve parka verilecek

DÜZCE Belediye Başkanı Faruk Özlü, Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın çok kıymetli bir spor insanı olduğunu, Düzce’ye çok önemli hizmetleri olduğunu belirterek, Aziz Yıldırım’ın ismini sokağa veya caddeye, annesinin isminin ise bir parka vereceklerini belirtti. Faruk Özlü, yaptığı açıklamada şunları söyledi; "   Aziz Yıldırım çok kıymetli bir spor adamıdır. Türk sporuna çok önemli katkıları olmuştur. Aynı zamanda bir Düzce tarafı vardır. Sayın Aziz Yıldırım’ın Düzce’mize çok önemli hizmetleri olmuştur. Dolayısıyla kendisinin ve annesinin Düzce’de bir parka ve sokağa isimlerinin verilmesi yaklaşık 6 aydır bizim gündemimizde. İnşallah Aziz Bey’in annesinin ismini bir parka “Sermet Yıldırım” adını vereceğiz. Yine Aziz Bey’in kendi adını da Aziz Bey’e yakışır sokağa ya da bir caddeye ismini vereceğiz. Bunu meclisimizin gündemine alacağız." 

DÜZCE Belediye Başkanı Faruk Özlü, Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın çok kıymetli bir spor insanı olduğunu, Düzce’ye çok önemli hizmetleri olduğunu belirterek, Aziz Yıldırım’ın ismini sokağa veya caddeye, annesinin isminin ise bir parka vereceklerini belirtti. Faruk Özlü, yaptığı açıklamada şunları söyledi; "

 

Aziz Yıldırım çok kıymetli bir spor adamıdır. Türk sporuna çok önemli katkıları olmuştur. Aynı zamanda bir Düzce tarafı vardır. Sayın Aziz Yıldırım’ın Düzce’mize çok önemli hizmetleri olmuştur. Dolayısıyla kendisinin ve annesinin Düzce’de bir parka ve sokağa isimlerinin verilmesi yaklaşık 6 aydır bizim gündemimizde. İnşallah Aziz Bey’in annesinin ismini bir parka “Sermet Yıldırım” adını vereceğiz. Yine Aziz Bey’in kendi adını da Aziz Bey’e yakışır sokağa ya da bir caddeye ismini vereceğiz. Bunu meclisimizin gündemine alacağız." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi