BAKAN KOCA SON COVİD-19 RAKAMLARINI AÇIKLADI. VAKA SAYISI HALA BİNİN ÜSTÜNDE

Türkiye 23.06.2020 - 19:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1618+ kez okundu.
 

BAKAN KOCA SON COVİD-19 RAKAMLARINI AÇIKLADI. VAKA SAYISI HALA BİNİN ÜSTÜNDE

Fahrettin Koca, güncel koronavirüs verilerini açıkladı   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 27 yurttaşın daha koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirdiğini ve testi pozitif çıkan bin 268 yeni vakanın olduğunu açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Haziran 2020 tarihli koronavirüs tablosunu paylaştı. Koca, Türkiye'de koronavirüs nedeniyle 27 yurttaşın daha yaşamını yitirdiğini açıkladı. Bakan Koca, ayrıca yaptığı açıklamada bin 268 yeni vakanın tespit edildiği bilgisini verdi. Koronavirüs nedeniyle 5 bin 1 kişi yaşamını yitirirken, koronavirüs vaka sayısı 190 bin 165'e yükseldi. Bugün iyileşen sayısı bin 315 oldu.  'YENİ VAKA SAYILARINI AZALTMALIYIZ' Koca, ''Test sayımız 3 milyonu geçti. Vaka artışı görülen kentlerden Adana’da 14, Ankara'da 21, Kocaeli'de 16 hastamız yoğun bakımda. İyileşen hasta sayımız yeni vaka sayısından fazla. Daha normal bir hayat için tedbirlere uyarak yeni vaka sayılarını azaltmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca, güncel koronavirüs verilerini açıkladı
 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 27 yurttaşın daha koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirdiğini ve testi pozitif çıkan bin 268 yeni vakanın olduğunu açıkladı.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Haziran 2020 tarihli koronavirüs tablosunu paylaştı. Koca, Türkiye'de koronavirüs nedeniyle 27 yurttaşın daha yaşamını yitirdiğini açıkladı. Bakan Koca, ayrıca yaptığı açıklamada bin 268 yeni vakanın tespit edildiği bilgisini verdi. Koronavirüs nedeniyle 5 bin 1 kişi yaşamını yitirirken, koronavirüs vaka sayısı 190 bin 165'e yükseldi. Bugün iyileşen sayısı bin 315 oldu. 


'YENİ VAKA SAYILARINI AZALTMALIYIZ'


Koca, ''Test sayımız 3 milyonu geçti. Vaka artışı görülen kentlerden Adana’da 14, Ankara'da 21, Kocaeli'de 16 hastamız yoğun bakımda. İyileşen hasta sayımız yeni vaka sayısından fazla. Daha normal bir hayat için tedbirlere uyarak yeni vaka sayılarını azaltmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi