BAKAN KURUM, ARTVİN’DE

Karadeniz 15.07.2020 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2370+ kez okundu.
 

BAKAN KURUM, ARTVİN’DE

BAKAN KURUM, ARTVİN’DE   Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize’de sel bölgesindeki incelemelerinin ardından helikopterle Artvin’in Yusufeli ilçesine geçti. 15 Temmuz şehidi özel harekat polisi Erol İnce'nin ailesini ziyaret eden Bakan Kurum, şehit annesi Gülşan İnce ile bir araya geldi. İlçede selden etkilenen alanlarda incelemelerde bulunan Bakan Kurum, tamamlandığında 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en büyük barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle su altında kalacak ilçe merkezinin inşa edilen yeni yerleşim alanını gezdi.

BAKAN KURUM, ARTVİN’DE

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize’de sel bölgesindeki incelemelerinin ardından helikopterle Artvin’in Yusufeli ilçesine geçti. 15 Temmuz şehidi özel harekat polisi Erol İnce'nin ailesini ziyaret eden Bakan Kurum, şehit annesi Gülşan İnce ile bir araya geldi. İlçede selden etkilenen alanlarda incelemelerde bulunan Bakan Kurum, tamamlandığında 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en büyük barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle su altında kalacak ilçe merkezinin inşa edilen yeni yerleşim alanını gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi