Bartın’da şampiyonluk kutlamaları

Spor 19.05.2019 - 22:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2475+ kez okundu.
 

Bartın’da şampiyonluk kutlamaları

GALATASARAY’ın Medipol Başakşehir’i 2-1 yenmesinin ardından Bartın’da sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklarda şampiyonluğu kutladı. Bartın’da yaklaşık 500 Galatasaray taraftarı ilk olarak Cumhuriyet Meydanı ve Yukarı Çarşı'da toplandı.   Ellerindeki meşaleleri yakan taraftarlar, tezahürat yaparak takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Bazı taraftarlar ise otomobillerine bayraklar asarak, kornolarla konvoy yaptı. Taraftar gruplarının arasında çocukların da olduğu görülürken, taraftarlar davullar eşliğinde gönüllerince eğlenerek, olaysız şekilde dağıldı. Kutlamalar sırasında polis ekipleri de yoğun güvenlik önlemi aldı. 

GALATASARAY’ın Medipol Başakşehir’i 2-1 yenmesinin ardından Bartın’da sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklarda şampiyonluğu kutladı. Bartın’da yaklaşık 500 Galatasaray taraftarı ilk olarak Cumhuriyet Meydanı ve Yukarı Çarşı'da toplandı.

 

Ellerindeki meşaleleri yakan taraftarlar, tezahürat yaparak takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Bazı taraftarlar ise otomobillerine bayraklar asarak, kornolarla konvoy yaptı. Taraftar gruplarının arasında çocukların da olduğu görülürken, taraftarlar davullar eşliğinde gönüllerince eğlenerek, olaysız şekilde dağıldı. Kutlamalar sırasında polis ekipleri de yoğun güvenlik önlemi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi