Başarıları Gözardı edilmedi Bakanlık Yanlıştan döndü.

Eğitim 11.10.2019 - 13:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1945+ kez okundu.
 

Başarıları Gözardı edilmedi Bakanlık Yanlıştan döndü.

Trabzon’da geçtiğimiz hafta görevden alınmasıyla siyasi krize neden olan  Rizeli eğitimci ortahisar ilçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE'nin görevden alma onayı Milli Eğitim Bakanlığınca iptal edildi.   Trabzon'daki başarı çalışmaları ile daikkati çeken ve görevden alınması Trabzon'da iktidar ve muhalefet Partilerince yalnış bulunan Şükür Köse'nin göreve iadesi Trabzon'da memnuniyetle karşılandı. Köse'nin göreve iadesi Trabzon eğitim camiasında  BAKANLIĞIMIZ BİR YANLIŞTAN DÖNDÜ diye yorumlandı. Özellikle Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de tepkili bir açıklama yapmış görevden almanın doğru olmadığını dile getirmişti.      

Trabzon’da geçtiğimiz hafta görevden alınmasıyla siyasi krize neden olan  Rizeli eğitimci ortahisar ilçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE'nin görevden alma onayı Milli Eğitim Bakanlığınca iptal edildi.

 

Trabzon'daki başarı çalışmaları ile daikkati çeken ve görevden alınması Trabzon'da iktidar ve muhalefet Partilerince yalnış bulunan Şükür Köse'nin göreve iadesi Trabzon'da memnuniyetle karşılandı.


Köse'nin göreve iadesi Trabzon eğitim camiasında  BAKANLIĞIMIZ BİR YANLIŞTAN DÖNDÜ diye yorumlandı.


Özellikle Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de tepkili bir açıklama yapmış görevden almanın doğru olmadığını dile getirmişti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi