Başkan Bekler, çalışmaları yerinde inceledi

Karadeniz 23.07.2019 - 10:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2723+ kez okundu.
 

Başkan Bekler, çalışmaları yerinde inceledi

TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediyesi Başkanı İlker Bekler, devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapımı devam eden çalışmaları Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, teknik ekibiyle birlikte inceledi.   Daha yaşanabilir bir Turhal için çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini ifade eden Başkan Bekler, "Çevre düzenleme ve parke yapım işleri kapsamında ilçemizin muhtelif yerlerinde ki çalışmaları yerinde inceleyerek, personel arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmaların İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediyesi Başkanı İlker Bekler, devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapımı devam eden çalışmaları Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, teknik ekibiyle birlikte inceledi.

 

Daha yaşanabilir bir Turhal için çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini ifade eden Başkan Bekler, "Çevre düzenleme ve parke yapım işleri kapsamında ilçemizin muhtelif yerlerinde ki çalışmaları yerinde inceleyerek, personel arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmaların İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi