Başkan Bekler, iftarda vatandaşlarla buluştu

Karadeniz 27.05.2019 - 14:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1908+ kez okundu.
 

Başkan Bekler, iftarda vatandaşlarla buluştu

TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediye Başkanı İlker Bekler, Emek mahallesi sakinleriye iftar programında bir araya geldi.  Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, iftar öncesinde mahalle sakinleri ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.   Belediye Başkanı İlker Bekler, katılım sağlayan herkesle tek tek görüşerek, Ramazan ayını tebrik etti. Ramazan ayının manevi atmosferinin en güzel şekilde yaşadıklarını söyleyen Başkan Bekler, "Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayını da etkinliklerimizle dolu dolu geçiriyoruz.   Ramazan ayında bolluğun, bereketin ve kardeşliğin en güzelini birlikte yaşıyoruz. Kardeşlik ve huzurun sürmesi, ülkemizin kalkınması için üzerimize düşeni el birliğiyle yapmalıyız. Nitelikli, kimlikli insanlar yetiştirelim ve ilçemizin yaşam kalitesi yüksek ilçelerden biri olduğunu herkese söyletelim" dedi.  

TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediye Başkanı İlker Bekler, Emek mahallesi sakinleriye iftar programında bir araya geldi.  Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, iftar öncesinde mahalle sakinleri ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

 

Belediye Başkanı İlker Bekler, katılım sağlayan herkesle tek tek görüşerek, Ramazan ayını tebrik etti. Ramazan ayının manevi atmosferinin en güzel şekilde yaşadıklarını söyleyen Başkan Bekler, "Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayını da etkinliklerimizle dolu dolu geçiriyoruz.

 

Ramazan ayında bolluğun, bereketin ve kardeşliğin en güzelini birlikte yaşıyoruz. Kardeşlik ve huzurun sürmesi, ülkemizin kalkınması için üzerimize düşeni el birliğiyle yapmalıyız. Nitelikli, kimlikli insanlar yetiştirelim ve ilçemizin yaşam kalitesi yüksek ilçelerden biri olduğunu herkese söyletelim" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi