Başkan Eroğlu, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi

Karadeniz 10.09.2019 - 16:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1770+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Şehrin belirli bölgelerinde alt yapı çalışmaları devam ederken, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da ekibi ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Teknik işlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu ile birlikte Çay Mahallesi Abdulfettah Caddesi’nde inceleme yapan Başkan Eroğlu, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Eroğlu Abdulfettah Caddesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek "Ekiplerimiz Çay Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Caddemizde altyapı konusunda özellikle yağmur suyu kanalları yapılarak,ÇEDAŞ tarafından elektrik kabloları da yer altına alındı. Mahallemizde son dönemlerdeki yapılaşmalarla birlikte ciddi bir nüfus yoğunluğu oluştu. Caddemiz 500-600 metrelik bir uzunluğa sahipti. Diğer kurumlarla irtibat kurarak, doğalgaz, Telekom ve ÇEDAŞ hatlarının yer altına alınmasıyla birlikte belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında son aşamaya gelindi. Ekiplerimiz çalışmalarını tamamladıktan sonra asfaltını yapacağız. İnşallah bir hafta içerisinde kaldırımı ve asfaltı yapılmış bir şekilde bölgenin hizmetine açacağız. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve Mahalle Muhtarımıza teşekkür ediyorum. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.   'BÖLGEDEKİ SIKINTILARI GİDERDİK' Geçen ay yağan sağanak yağmurda tahrip olan 25 dükkanın bulunduğu Behzat bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Eroğlu, "Behzat Caddesinde geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlardan kaynaklı su birikintisi olmuş ve bazı dükkânlarımız bundan zarar ve hasar görmüştü. Şehrimizin özellikle böyle sıkıntılı bölgelerinde yağmur suyu hatlarıyla ilgili çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Problemleri gideriyoruz. Behzat Cami karşısındaki Saraçoğlu Caddesinde menfez çalışmamız son safhasına geldi. Yine Yüksek Kahve’nin bulunduğu bölgede mazgal ve menfez çalışmalarımızı da bitirdik. Allah’a şükür bundan sonra herhangi bir afet ve yağış durumunda yağmur sularını bu mazgallarda toplayarak Behzat deremize tahliyesini yapacağız. Niksar Yolu kavşağı bölgesinde yeni yaptığımız mazgal çalışmaları ile oradaki problemleri de gidermiş olduk. Ekiplerimiz süratle Çarşamba Pazarı bölgesinde ve Fatih Caddesi'ndeki ilgili sokaklarda bu çalışmaları sürdürüyorlar. Şehrimizin dört bölgesinde bu şekilde sorun yaşamıştık. Şu an iki bölgesinde bu sıkıntıları giderdik. Diğer iki bölgemizdeki çalışmalarımızı da tamamlayarak sıkıntıları bertaraf etmiş olacağız" diye konuştu. 

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Şehrin belirli bölgelerinde alt yapı çalışmaları devam ederken, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da ekibi ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Teknik işlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu ile birlikte Çay Mahallesi Abdulfettah Caddesi’nde inceleme yapan Başkan Eroğlu, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Eroğlu Abdulfettah Caddesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek "Ekiplerimiz Çay Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Caddemizde altyapı konusunda özellikle yağmur suyu kanalları yapılarak,ÇEDAŞ tarafından elektrik kabloları da yer altına alındı. Mahallemizde son dönemlerdeki yapılaşmalarla birlikte ciddi bir nüfus yoğunluğu oluştu. Caddemiz 500-600 metrelik bir uzunluğa sahipti. Diğer kurumlarla irtibat kurarak, doğalgaz, Telekom ve ÇEDAŞ hatlarının yer altına alınmasıyla birlikte belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında son aşamaya gelindi. Ekiplerimiz çalışmalarını tamamladıktan sonra asfaltını yapacağız. İnşallah bir hafta içerisinde kaldırımı ve asfaltı yapılmış bir şekilde bölgenin hizmetine açacağız. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve Mahalle Muhtarımıza teşekkür ediyorum. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

'BÖLGEDEKİ SIKINTILARI GİDERDİK' Geçen ay yağan sağanak yağmurda tahrip olan 25 dükkanın bulunduğu Behzat bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Eroğlu, "Behzat Caddesinde geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlardan kaynaklı su birikintisi olmuş ve bazı dükkânlarımız bundan zarar ve hasar görmüştü. Şehrimizin özellikle böyle sıkıntılı bölgelerinde yağmur suyu hatlarıyla ilgili çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Problemleri gideriyoruz. Behzat Cami karşısındaki Saraçoğlu Caddesinde menfez çalışmamız son safhasına geldi. Yine Yüksek Kahve’nin bulunduğu bölgede mazgal ve menfez çalışmalarımızı da bitirdik. Allah’a şükür bundan sonra herhangi bir afet ve yağış durumunda yağmur sularını bu mazgallarda toplayarak Behzat deremize tahliyesini yapacağız. Niksar Yolu kavşağı bölgesinde yeni yaptığımız mazgal çalışmaları ile oradaki problemleri de gidermiş olduk. Ekiplerimiz süratle Çarşamba Pazarı bölgesinde ve Fatih Caddesi'ndeki ilgili sokaklarda bu çalışmaları sürdürüyorlar. Şehrimizin dört bölgesinde bu şekilde sorun yaşamıştık. Şu an iki bölgesinde bu sıkıntıları giderdik. Diğer iki bölgemizdeki çalışmalarımızı da tamamlayarak sıkıntıları bertaraf etmiş olacağız" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi