Başkan Eroğlu: Asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor

Karadeniz 07.07.2020 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2762+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu: Asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor

TOKAT Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri her gün bir mahalle de çalışmalarını  sürdürüyor. Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler normalleşme sürecinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Altıyüzevler ve Topçubağı Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında Tokat Belediyesi Mezbahane bölgesinde sıcak asfalt işlemini gerçekleştiriyor.   Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, asfalt çalışmalarının durmaksızın devam edeceğini belirtti. Eroğlu, "2019 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz 'Mahalle Buluşmaları' toplantılarımızı tüm mahallelerimizde gerçekleştirdik. Bu toplantılarda mahalle sakinlerimizle birebir görüşerek, mahallelerimizi adım adım gezerek yerinde inceledik ve yapacağımız işlemlerimizi takvim planı şeklinde hazırladık. Pandemi sonrasında normalleşmeye sürecinde ekiplerimiz hızlıca çalışmalarına başladılar. Geçtiğimiz hafta Altıyüzevler Mahallesi Yenişehir Caddesinde, Topçubağı ve Perakende Mahallelerini birbirine bağlayan Molla Hüsrev Caddesinde yol kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın kullanımına açtık. Bugün de ekiplerimiz Belediyemiz Mezbahane bölgesinde sıcak asfalt yapıyorlar. Kurban Bayramında ve sonrasında o bölgede ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme işlemlerinin ardından asfaltını yapıyoruz. Bölgemize ve şehrimize hayırlı olsun" dedi. 

TOKAT Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri her gün bir mahalle de çalışmalarını  sürdürüyor. Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler normalleşme sürecinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Altıyüzevler ve Topçubağı Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında Tokat Belediyesi Mezbahane bölgesinde sıcak asfalt işlemini gerçekleştiriyor.

 

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, asfalt çalışmalarının durmaksızın devam edeceğini belirtti. Eroğlu, "2019 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz 'Mahalle Buluşmaları' toplantılarımızı tüm mahallelerimizde gerçekleştirdik. Bu toplantılarda mahalle sakinlerimizle birebir görüşerek, mahallelerimizi adım adım gezerek yerinde inceledik ve yapacağımız işlemlerimizi takvim planı şeklinde hazırladık. Pandemi sonrasında normalleşmeye sürecinde ekiplerimiz hızlıca çalışmalarına başladılar. Geçtiğimiz hafta Altıyüzevler Mahallesi Yenişehir Caddesinde, Topçubağı ve Perakende Mahallelerini birbirine bağlayan Molla Hüsrev Caddesinde yol kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın kullanımına açtık. Bugün de ekiplerimiz Belediyemiz Mezbahane bölgesinde sıcak asfalt yapıyorlar. Kurban Bayramında ve sonrasında o bölgede ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme işlemlerinin ardından asfaltını yapıyoruz. Bölgemize ve şehrimize hayırlı olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi