Başkan Eroğlu: Kitap fuarındaki hedef 500 bin ziyaretçi

Karadeniz 26.09.2019 - 18:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3055+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu: Kitap fuarındaki hedef 500 bin ziyaretçi

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,  28 Eylül'de açılacak olan 'Tokat Kitap Günleri’de hedeflerinin 500 bin ziyaretçi olduğunu söyledi.  Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde tertiplenen 'Tokat Kitap Günleri’ fuarı 28 Eylül'de Cumhuriyet meydanında açılacak. Tokat'ın bu yıl 3'üncüsü düzenlenen kitap fuarı, sadece Tokat değil çevredeki illere de hitap edecek. Okuma etkinlikleri ile şehirde daima kitap sevgisini yaymaya çalışan Tokat Belediyesi Milli Eğitim ve diğer kurumlarla da işbirliği yaparak fuardan öğrenci, öğretmen ve halkın  azami derecede yararlanması için tüm hazırlıklarını yapıyor.   50 yazar ve 80 yayınevinin  kitap fuarına katılacağını söyleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Tokat’ta kitabı çok daha iyi yerlere taşıyacağız inşallah. İnanıyorum ki üçüncü kitap günlerinde bir bunu başaracağız. Biliyorsunuz biz bu çalışmayı birlikte yapıyoruz. Beraberce yürütüyoruz ve birlikte başarıyoruz. Burada Tokat Belediyemiz, Valiliğimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraberce çalışıyoruz. Okumak birçok yerden ele alınabilir. Bir defa bizim dinimizin ilk emri ‘oku’dur. Milli, manevi değerlere sahip iyi nesiller yetiştirmek adına daha çok çalışma yapacağız inşallah. 3’üncü kitap günlerimiz ayın 28’inde cumartesi günü başlıyor. Açılışımız da saat 11’de olacak. 6 Ekim’e kadar da kitap günlerimiz devam edecek. Sabahtan başlayıp akşam dokuza, ona kadar yaklaşık 12 saat orası açık olacak. Tabi biz her yıl bir tema belirliyoruz. Geçen seneki temamız Azerbaycan’dı. Bu sene de Bosna Hersek temalı bir kitap günü yapıyoruz. Bu sene de inşallah 500-600 bin ziyaretçiye ulaşabiliriz diye düşünüyorum. Geçen yılki rakam 350 bindi. İnşallah bu sene daha yoğun bir katılım bekliyoruz. İnşallah her anında kitaba doyduğumuz dolu dolu bir 9 gün geçiririz'' dedi. 

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,  28 Eylül'de açılacak olan 'Tokat Kitap Günleri’de hedeflerinin 500 bin ziyaretçi olduğunu söyledi.  Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde tertiplenen 'Tokat Kitap Günleri’ fuarı 28 Eylül'de Cumhuriyet meydanında açılacak. Tokat'ın bu yıl 3'üncüsü düzenlenen kitap fuarı, sadece Tokat değil çevredeki illere de hitap edecek. Okuma etkinlikleri ile şehirde daima kitap sevgisini yaymaya çalışan Tokat Belediyesi Milli Eğitim ve diğer kurumlarla da işbirliği yaparak fuardan öğrenci, öğretmen ve halkın  azami derecede yararlanması için tüm hazırlıklarını yapıyor.

 

50 yazar ve 80 yayınevinin  kitap fuarına katılacağını söyleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Tokat’ta kitabı çok daha iyi yerlere taşıyacağız inşallah. İnanıyorum ki üçüncü kitap günlerinde bir bunu başaracağız. Biliyorsunuz biz bu çalışmayı birlikte yapıyoruz. Beraberce yürütüyoruz ve birlikte başarıyoruz. Burada Tokat Belediyemiz, Valiliğimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraberce çalışıyoruz. Okumak birçok yerden ele alınabilir. Bir defa bizim dinimizin ilk emri ‘oku’dur. Milli, manevi değerlere sahip iyi nesiller yetiştirmek adına daha çok çalışma yapacağız inşallah. 3’üncü kitap günlerimiz ayın 28’inde cumartesi günü başlıyor. Açılışımız da saat 11’de olacak. 6 Ekim’e kadar da kitap günlerimiz devam edecek. Sabahtan başlayıp akşam dokuza, ona kadar yaklaşık 12 saat orası açık olacak. Tabi biz her yıl bir tema belirliyoruz. Geçen seneki temamız Azerbaycan’dı. Bu sene de Bosna Hersek temalı bir kitap günü yapıyoruz. Bu sene de inşallah 500-600 bin ziyaretçiye ulaşabiliriz diye düşünüyorum. Geçen yılki rakam 350 bindi. İnşallah bu sene daha yoğun bir katılım bekliyoruz. İnşallah her anında kitaba doyduğumuz dolu dolu bir 9 gün geçiririz'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi