Başkan Eroğlu, şehit annelerini unutmadı

Karadeniz 11.05.2019 - 01:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2152+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu, şehit annelerini unutmadı

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğolu, 12 Mayıs Anneler Günü dolaysıyla, şehit anne ve eşlerinin anneleri ziyaret ederek anneler gününü kutladı.  12 Mayıs Anneler Günü dolaysıyla Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutladı.    Başkan  Eroğlu  ziyaretlerinde ise ailelere Tokat anne yazması hediye etti. Şehitleri yad ettiklerini ifade eden Başkan Eroğlu, "Şehit annelerimizin ve eşlerinin her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla Anneler Gününe özel hediyelerimizi ulaştırmaya başladık. Belediyemiz Canikli Konağı El Sanatları Merkezinde hanım kardeşlerimiz tarafından el emeği göz nuru ile hazırladığımız #TokatAnneYazmaları’nı Tokat ve İlçelerimizdeki bin'e yakın şehit annesi ve eşine pazar gününe kadar ulaştırmış olacağız. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz ve eşleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğolu, 12 Mayıs Anneler Günü dolaysıyla, şehit anne ve eşlerinin anneleri ziyaret ederek anneler gününü kutladı.  12 Mayıs Anneler Günü dolaysıyla Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutladı.

 

 Başkan  Eroğlu  ziyaretlerinde ise ailelere Tokat anne yazması hediye etti. Şehitleri yad ettiklerini ifade eden Başkan Eroğlu, "Şehit annelerimizin ve eşlerinin her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla Anneler Gününe özel hediyelerimizi ulaştırmaya başladık. Belediyemiz Canikli Konağı El Sanatları Merkezinde hanım kardeşlerimiz tarafından el emeği göz nuru ile hazırladığımız #TokatAnneYazmaları’nı Tokat ve İlçelerimizdeki bin'e yakın şehit annesi ve eşine pazar gününe kadar ulaştırmış olacağız. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz ve eşleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi