Başkan Gece yarısı çalışmaları yerinde inceledi.

Rize 06.10.2019 - 00:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1976+ kez okundu.
 

Başkan Gece yarısı çalışmaları yerinde inceledi.

Rize'deki her şiddetli yağmurdan  sonra, özellikle Atatürk  caddesi Kazdal cami  önu , Cumhuriyet cadesi  ve Ekrem Orhun mahallesi  Okullar civarındaki  kanalizyasyonların calısmaması,  akarlarının yoğun yağmur sularını  tasıyamaması sonucunda ev ve isyerlerinin ve depolarının su baskınına maruz kalmaması için  Rize Belediyesi yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarına devam ediyor.  Zaman zaman su kesintisinin yaşadığı  şehirde gecenin geç saatlerinde su ve kanalizyasyon ekip ve ekipmanlarının calismalarına  bizzat Başkan Rahmi METİN  ve birim Müdürü Bünyamin NALKİRAN tarafından nezaret edildi. Rize Belediye Başkan Rahmi Metin'le  yaptığımız söyleşide,  her iki cadde giderlerin boru çapiının mevcut giderlerin iki katı büyüklüğüne çıkartılarak ana menfezlere başlanacağını bu sorunun sehir esnafinin ve mesken sahibi vadandaslarımızın sıkıntısını ortadan kalkacağını söyledi. Başkan Metin, belediyemizin su sebekesinin ( 450 km ) ve kanalizyasyon şebekesini imar planlarına işleyerek kayıt altına alınacağını saha  çalışmalardan sonra kazara  su şebekesinin zarar görmesinin engellenecegini belirtti. Baskan Metin Çalışmalardan ötürü  Kazara  oluşan su arizalarindan dolayı,Rizeli hemşehrilerinin hoşgörüsüne sığındıklarını ve anlayış beklediklerini ifade etti.

Rize'deki her şiddetli yağmurdan  sonra, özellikle Atatürk  caddesi Kazdal cami  önu , Cumhuriyet cadesi  ve Ekrem Orhun mahallesi  Okullar civarındaki  kanalizyasyonların calısmaması,  akarlarının yoğun yağmur sularını  tasıyamaması sonucunda ev ve isyerlerinin ve depolarının su baskınına maruz kalmaması için  Rize Belediyesi yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarına devam ediyor. 


Zaman zaman su kesintisinin yaşadığı  şehirde gecenin geç saatlerinde su ve kanalizyasyon ekip ve ekipmanlarının calismalarına  bizzat Başkan Rahmi METİN  ve birim Müdürü Bünyamin NALKİRAN tarafından nezaret edildi.


Rize Belediye Başkan Rahmi Metin'le  yaptığımız söyleşide,  her iki cadde giderlerin boru çapiının mevcut giderlerin iki katı büyüklüğüne çıkartılarak ana menfezlere başlanacağını bu sorunun sehir esnafinin ve mesken sahibi vadandaslarımızın sıkıntısını ortadan kalkacağını söyledi.


Başkan Metin, belediyemizin su sebekesinin ( 450 km ) ve kanalizyasyon şebekesini imar planlarına işleyerek kayıt altına alınacağını saha  çalışmalardan sonra kazara  su şebekesinin zarar görmesinin engellenecegini belirtti.


Baskan Metin Çalışmalardan ötürü  Kazara  oluşan su arizalarindan dolayı,Rizeli hemşehrilerinin hoşgörüsüne sığındıklarını ve anlayış beklediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi