Başkan SAKAL Rize'de Yeni Seçilen Muhtarlara seslendi.

Rize 05.04.2019 - 18:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1881+ kez okundu.
 

Başkan SAKAL Rize'de Yeni Seçilen Muhtarlara seslendi.

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal  İl genelinde muhtarlık seçimlerinin çok demokratik bir ortamda geçtiğini belirten Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal, “Huzur ve güven içerisinde seçimleri geride bıraktık. Seçilen ve seçilemeyen arkadaşlarımız oldu. Aramıza yeni katılanlar var. Herkes için bu yarışın hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşımız iradesini sandıkta özgürce gösterdi. Bazı muhtar oylarının aynı liste dahi olsa iki tane atıldığı görüldü. Bu nedenle çok fazla oy iptalleri oldu. Bir oyla kaybeden kazanan muhtarlar oldu. 1500’e yakın muhtar adayı vardı. Rize genelinde 550 muhtarlık için 1500 aday yarıştı. Seçimler mahalle köy il ve ülkemize hayırlı olsun. Seçilen muhtarlarımıza kolaylıklar ve başarılar  diliyorum. 5 yıl boyunca vaatlerini yerlerine getirmelerini temenni ediyorum.   Yeni seçilen muhtarlara çağrıda bulunan Sakal, “RİZE MERKEZDE 126 MUHTARLIKTAN 85’İNİN ÜYE OLDUĞU RİZE MUHTARLAR DERNEĞİ BİZİZ, YERİMİZ DOKTORLAR SİTESİ, VERGİ DAİRESİ ÜSTÜ 3 KATTADIR. Seçilemeyen muhtarlar  dernek üyeliğinden  düşmektedir. Yeni seçilen muhtarlarımızın  gelip derneğimize kaydolmalarını bekliyoruz. HER TÜRLÜ YARDIM, DİLEKÇE, VE  EVLİLİK İŞLEMLERİ,  KURUM İLİŞKİLERİ İLE İLGİLİ TECRÜBELERİMİZİ ONLARLA PAYLAŞIYORUZ. Biz muhtarlarımıza hizmet ediyoruz onlarda köy ve mahallelerine hizmet edecekler.   Yeni seçilen tüm muhtarlarımızdan istirhamım; gelip Rize Muhtarlar Derneğine kaydolmalarıdır. Rize’de sağda solda konuşulanlara kimse kulak asmasın. RİZE’DE 22 SENEDİR, FAALİYETTE OLAN, KÖKLÜ YERİ YURDU BELLİ  TEK DERNEK RİZE MUHTARLAR DERNEĞİDİR. Her seçilen muhtarın derneğimize sahip çıkmasını arzu ediyoruz.” Dedi.  Tüm eski ve yeni muhtarlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.    RECEP SAKAL  Rize Muhtarlar Derneği Başkanı 

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal 

İl genelinde muhtarlık seçimlerinin çok demokratik bir ortamda geçtiğini belirten Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal, “Huzur ve güven içerisinde seçimleri geride bıraktık. Seçilen ve seçilemeyen arkadaşlarımız oldu. Aramıza yeni katılanlar var. Herkes için bu yarışın hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşımız iradesini sandıkta özgürce gösterdi. Bazı muhtar oylarının aynı liste dahi olsa iki tane atıldığı görüldü. Bu nedenle çok fazla oy iptalleri oldu. Bir oyla kaybeden kazanan muhtarlar oldu. 1500’e yakın muhtar adayı vardı. Rize genelinde 550 muhtarlık için 1500 aday yarıştı. Seçimler mahalle köy il ve ülkemize hayırlı olsun. Seçilen muhtarlarımıza kolaylıklar ve başarılar  diliyorum. 5 yıl boyunca vaatlerini yerlerine getirmelerini temenni ediyorum.  

Yeni seçilen muhtarlara çağrıda bulunan Sakal, RİZE MERKEZDE 126 MUHTARLIKTAN 85’İNİN ÜYE OLDUĞU RİZE MUHTARLAR DERNEĞİ BİZİZ, YERİMİZ DOKTORLAR SİTESİ, VERGİ DAİRESİ ÜSTÜ 3 KATTADIR. Seçilemeyen muhtarlar  dernek üyeliğinden  düşmektedir. Yeni seçilen muhtarlarımızın  gelip derneğimize kaydolmalarını bekliyoruz. HER TÜRLÜ YARDIM, DİLEKÇE, VE  EVLİLİK İŞLEMLERİ,  KURUM İLİŞKİLERİ İLE İLGİLİ TECRÜBELERİMİZİ ONLARLA PAYLAŞIYORUZ. Biz muhtarlarımıza hizmet ediyoruz onlarda köy ve mahallelerine hizmet edecekler.  

Yeni seçilen tüm muhtarlarımızdan istirhamım; gelip Rize Muhtarlar Derneğine kaydolmalarıdır. Rize’de sağda solda konuşulanlara kimse kulak asmasın. RİZE’DE 22 SENEDİR, FAALİYETTE OLAN, KÖKLÜ YERİ YURDU BELLİ  TEK DERNEK RİZE MUHTARLAR DERNEĞİDİR. Her seçilen muhtarın derneğimize sahip çıkmasını arzu ediyoruz.” Dedi. 

Tüm eski ve yeni muhtarlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

 

RECEP SAKAL 

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi