Başkan Yanmaz festivale davet etti

Karadeniz 25.06.2019 - 17:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1645+ kez okundu.
 

Başkan Yanmaz festivale davet etti

DÜZCE’nin Akçakoca İlçesi Belediye Başkanı Okan Yanmaz, bu yıl ilçede yapılacak olan ve “Finduk Fest” adı verilen festivale tüm Türkiye’yi davet etti. Akçakoca İlçesi’nde bu yıl 28-29-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan “Finduk Fest” festivaline birbirinden ünlü sanatçılar katılacak. Festivalin ilk günü olan 28 Haziran 2019 Cuma günü Karadeniz Müziği’ni rock müzikle birleştiren Koliva grubu sahne alacak.   Festivalin ikinci günü olan 29 Haziran 2019 Cuma günü pop müziğinin son dönemde parlayan ismi Aleyna Tilki sahne alacak. Festivalin son günü olan 30 Haziran 2019 Pazar günü ise Niral Ünsal ile Karadenizli sanatçı Erol Şahin sahne alacaklar. Ayrıca festival boyunca yerel sanatçılar da sahne alacak ve eşitli etkinlikler düzenlenecek. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, tüm Türkiye’yi Akçakoca Finduk Fest festivaline davet ederek “Halkımızın güzel zaman geçirmesi için 3 gün boyunca ünlü sanatçılar ve çeşitli etkinlilerle süslediğimiz festivalimize tüm Türkiye’yi davet ediyorum” dedi. 

DÜZCE’nin Akçakoca İlçesi Belediye Başkanı Okan Yanmaz, bu yıl ilçede yapılacak olan ve “Finduk Fest” adı verilen festivale tüm Türkiye’yi davet etti. Akçakoca İlçesi’nde bu yıl 28-29-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan “Finduk Fest” festivaline birbirinden ünlü sanatçılar katılacak. Festivalin ilk günü olan 28 Haziran 2019 Cuma günü Karadeniz Müziği’ni rock müzikle birleştiren Koliva grubu sahne alacak.

 

Festivalin ikinci günü olan 29 Haziran 2019 Cuma günü pop müziğinin son dönemde parlayan ismi Aleyna Tilki sahne alacak. Festivalin son günü olan 30 Haziran 2019 Pazar günü ise Niral Ünsal ile Karadenizli sanatçı Erol Şahin sahne alacaklar. Ayrıca festival boyunca yerel sanatçılar da sahne alacak ve eşitli etkinlikler düzenlenecek. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, tüm Türkiye’yi Akçakoca Finduk Fest festivaline davet ederek “Halkımızın güzel zaman geçirmesi için 3 gün boyunca ünlü sanatçılar ve çeşitli etkinlilerle süslediğimiz festivalimize tüm Türkiye’yi davet ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi