BAŞKAN YENİ KAHVEHANEYE RUHSAT VERMİYOR

Rize 06.01.2020 - 18:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2553+ kez okundu.
 

BAŞKAN YENİ KAHVEHANEYE RUHSAT VERMİYOR

RUHSAT
Rize'nin İkizdere  İlçe merkezinde yeterli sayıda kahvehane olduğunu söyleyen İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz bundan sonra kahvehane açmak isteyenlere ruhsat vermeyeceğiz dedi.      İkizdere İlçesinin MHP’li Belediye Başkanı Hakan ’aldığımız bir kararı daha uygulayacağı. İkizdere merkezde ana caddemiz olan Cumhuriyet Caddesi 700 metre uzunluğunda.  Bu cadde üzerinde 5 adet kahvehane var. Bundan sonra altıncı kahvehane açılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz çünkü ilçe nüfusu az ve biz kültürümüzü kahvehane kültürü üzerinde kurgulamak istemiyoruz. Bu kadar kahvehane İkizdere’ye yeter. Kahvehane açmak isteyen vatandaşlarımızın isteklerini gerekçelerini açıklamak suretiyle geri çevirdik çevireceğiz.                                Turizmi geliştirmek istiyoruz      İlçemizi turizm üzerinde geliştirmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. Çayhaneler, pastaneler, lokantalar, hediyelik eşya satan dükkânlar açılmasını teşvik edeceğiz. Turistik malzemeler satılacak işyerlerimiz olmalı. Kış sporu malzemesi satacak yerlerimiz olmalı. Bu işkollarını yapmak isteyenlere her türlü kolaylığı sağlayacağız. Bu işkollarında çalışan istihdamı olsun istiyoruz.  İlçemizin büyük sorunlarından olan işsiz gençlerimize iş sağlamak noktasında katkı verenlerden yana olacağız. Üretelim işsizliği önleyelim sloganımız olmalı. Gelen misafirlerimizin oturup çay kahve içebileceği yemek yiyebileceği, hediyelik, yöresel eşyalar alabilecekleri ve bir sürü çeşitli para harcayabilecekleri alanlar oluşacak ama kahvehane değil mevcut kahvehaneler ilçemize yeterlidir ’dedi.    
RUHSAT

Rize'nin İkizdere  İlçe merkezinde yeterli sayıda kahvehane olduğunu söyleyen İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz bundan sonra kahvehane açmak isteyenlere ruhsat vermeyeceğiz dedi.

    
İkizdere İlçesinin MHP’li Belediye Başkanı Hakan ’aldığımız bir kararı daha uygulayacağı. İkizdere merkezde ana caddemiz olan Cumhuriyet Caddesi 700 metre uzunluğunda.  Bu cadde üzerinde 5 adet kahvehane var. Bundan sonra altıncı kahvehane açılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz çünkü ilçe nüfusu az ve biz kültürümüzü kahvehane kültürü üzerinde kurgulamak istemiyoruz. Bu kadar kahvehane İkizdere’ye yeter. Kahvehane açmak isteyen vatandaşlarımızın isteklerini gerekçelerini açıklamak suretiyle geri çevirdik çevireceğiz.

                              
Turizmi geliştirmek istiyoruz

    
İlçemizi turizm üzerinde geliştirmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. Çayhaneler, pastaneler, lokantalar, hediyelik eşya satan dükkânlar açılmasını teşvik edeceğiz. Turistik malzemeler satılacak işyerlerimiz olmalı. Kış sporu malzemesi satacak yerlerimiz olmalı. Bu işkollarını yapmak isteyenlere her türlü kolaylığı sağlayacağız. Bu işkollarında çalışan istihdamı olsun istiyoruz.  İlçemizin büyük sorunlarından olan işsiz gençlerimize iş sağlamak noktasında katkı verenlerden yana olacağız. Üretelim işsizliği önleyelim sloganımız olmalı. Gelen misafirlerimizin oturup çay kahve içebileceği yemek yiyebileceği, hediyelik, yöresel eşyalar alabilecekleri ve bir sürü çeşitli para harcayabilecekleri alanlar oluşacak ama kahvehane değil mevcut kahvehaneler ilçemize yeterlidir ’dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi