Başkonsolostan Tepe'ye Teşekkür

Rize 03.09.2019 - 16:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2239+ kez okundu.
 

Başkonsolostan Tepe'ye Teşekkür

Gürcistan Başkonsolosu'ndan Tepe'ye Teşekkür  Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Avtandıl Mıkatsadze, Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’ye Gürcistan uyruklu vatandaşların sağlık sorunlarının çözümü konusunda gösterdiği destek ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Avtandıl Mıkatsadze, Gürcistan Trabzon Başkonsolosluğu adına Gürcistan vatandaşlarının sağlık sorunlarının giderilmesi için göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çabalarınızdan dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’ye ve tüm Rize sağlık camiasına teşekkür etti.  Gürcistan Trabzon Başkonsolos Mıkatsadze, Özellikle Rize iline gelen Gürcistan uyruklu vatandaşların trafik kazası, kalp krizi, felç gibi benzeri acil durumlarda Sağlık Müdürümüzün bizzat desteğiyle kendi evlerinde gibi korkmadan, güvenilir ve rahatça sağlık hizmeti aldıklarını, bu durumdan da çok memnun kaldıklarını ifade etti.  Başkonsolos Mıkatsadze, İl Sağlık Müdürlüğünün gösterdiği destek ve başarılı çalışmaları sayesinde halkımız arasındaki dost ve kardeş ilişkilerinin gelişmesinde ciddi katkı sağlandığını belirtti.  Gürcistan Trabzon Başkonsolosluğu adına Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’ye teşekkür belgesini Gürcistan Gönüllü Sağlık Elçisi ve Merkez 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde görevli Aile Hekimi Dr. Ali Yılmaz tarafından takdim edildi.  Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, dost ülke vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olduklarını söyleyerek, sunduğumuz hizmetten dolayı Müdürlüğümüzü teşekkür belgesiyle onure eden Gürcistan Trabzon Başkonsolosluğu’na şükranlarını sundu. 

Gürcistan Başkonsolosu'ndan Tepe'ye Teşekkür 


Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Avtandıl Mıkatsadze, Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’ye Gürcistan uyruklu vatandaşların sağlık sorunlarının çözümü konusunda gösterdiği destek ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 


Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Avtandıl Mıkatsadze, Gürcistan Trabzon Başkonsolosluğu adına Gürcistan vatandaşlarının sağlık sorunlarının giderilmesi için göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çabalarınızdan dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’ye ve tüm Rize sağlık camiasına teşekkür etti. 


Gürcistan Trabzon Başkonsolos Mıkatsadze, Özellikle Rize iline gelen Gürcistan uyruklu vatandaşların trafik kazası, kalp krizi, felç gibi benzeri acil durumlarda Sağlık Müdürümüzün bizzat desteğiyle kendi evlerinde gibi korkmadan, güvenilir ve rahatça sağlık hizmeti aldıklarını, bu durumdan da çok memnun kaldıklarını ifade etti. 


Başkonsolos Mıkatsadze, İl Sağlık Müdürlüğünün gösterdiği destek ve başarılı çalışmaları sayesinde halkımız arasındaki dost ve kardeş ilişkilerinin gelişmesinde ciddi katkı sağlandığını belirtti. 


Gürcistan Trabzon Başkonsolosluğu adına Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’ye teşekkür belgesini Gürcistan Gönüllü Sağlık Elçisi ve Merkez 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde görevli Aile Hekimi Dr. Ali Yılmaz tarafından takdim edildi. 


Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, dost ülke vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olduklarını söyleyerek, sunduğumuz hizmetten dolayı Müdürlüğümüzü teşekkür belgesiyle onure eden Gürcistan Trabzon Başkonsolosluğu’na şükranlarını sundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi