Bayburtlu müzisyen 'koronavirüs'e türkü besteledi

Genel 27.03.2020 - 13:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2354+ kez okundu.
 

Bayburtlu müzisyen 'koronavirüs'e türkü besteledi

BAYBURTLU müzisyen Şenol Avşar, koronavirüse dikkat çekmek için 'Defolasan Korona' adlı türkü besteledi. Avşar, bağlama ve org eşliğinde seslendirdiği türküsünü, sosyal medyada paylaştı.  Müzisyen Şenol Avşar, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili türkü besteledi.   Babası Hayrettin Avşar ile birlikte kaleme aldığı türküyü bağlama ve org eşliğinde seslendiren Şenol Avşar, kayda aldığı görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Virüsten dolayı evden çıkmadığını ve programlarına ara verdiğini ifade eden Şenol Avşar, “Evde boş vakit geçirirken, babam beste yazmaya başladı. Daha sonra onun yazdığı besteyi ben de seslendirdim ve sosyal medyada paylaştım. Kısa sürede yüzlerce yorum aldım. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. Türkünün sözleri şöyle; Milet düştü telaşa.  Sanki girmiş savaşa  Marketler talan oldu  Defolasan korona Oy korona korona  Kahrolasan korona Geldin sen bizi buldun  Defolasan korona.. Dünyanın gözü bizde  Dünya girdi krize Zalimler geldi dize Süründürdün korona Fırsatçıya gün doğdu  Ceplerini doldurdu  Hiç ölmeyecek gibi  Evlerini doldurdu

BAYBURTLU müzisyen Şenol Avşar, koronavirüse dikkat çekmek için 'Defolasan Korona' adlı türkü besteledi. Avşar, bağlama ve org eşliğinde seslendirdiği türküsünü, sosyal medyada paylaştı.  Müzisyen Şenol Avşar, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili türkü besteledi.

 

Babası Hayrettin Avşar ile birlikte kaleme aldığı türküyü bağlama ve org eşliğinde seslendiren Şenol Avşar, kayda aldığı görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Virüsten dolayı evden çıkmadığını ve programlarına ara verdiğini ifade eden Şenol Avşar, “Evde boş vakit geçirirken, babam beste yazmaya başladı. Daha sonra onun yazdığı besteyi ben de seslendirdim ve sosyal medyada paylaştım. Kısa sürede yüzlerce yorum aldım. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. Türkünün sözleri şöyle; Milet düştü telaşa.  Sanki girmiş savaşa  Marketler talan oldu  Defolasan korona Oy korona korona  Kahrolasan korona Geldin sen bizi buldun  Defolasan korona.. Dünyanın gözü bizde  Dünya girdi krize Zalimler geldi dize Süründürdün korona Fırsatçıya gün doğdu  Ceplerini doldurdu  Hiç ölmeyecek gibi  Evlerini doldurdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi