Bayram tatilinden dönen sürücülere yaprak sarması

Karadeniz 09.06.2019 - 21:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2233+ kez okundu.
 

Bayram tatilinden dönen sürücülere yaprak sarması

TOKAT’ın Erbaa ilçesinde prototol, bayram tatilini memleketlerinde geçirip dönüş yoluna çıkan sürücülere D-100 karayolunda zeytinyağlı yaprak sarması ikram etti. Bayram tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar 9 günlük tatilin ardından dönüş için yollara çıktı. Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan Bölge Trafik Denetleme Amirliği önünde uygulama yapan polisleri ziyaret etti. İlçe protokolü D-100 karayolunu kullanarak memleketlerine dönen vatandaşlara hazırlattıkları zeytinyağlı yaprak sarması ikram etti. Bayram tatilinin başladığı ilk günlerde de benzer bir uygulama yaptıklarını ifade eden Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan ''Erbaamızı tanıtıcı yaprak dolması yaptırıp özellikle şoförlerle sohbet edip gönül alma hem de ikram anlamında uygulama yaptık. Güzel bir uygulama olduğunu düşünüyoruz.   Vatandaşlardan gelen tepkilerin hepsi olumluydu. Hem Erbaa’nın tanıtımı anlamında hem de Erbaa’nın daha ileriye götürülmesi anlamında güzel bir çalışma oldu. Bütün insanlarımıza kazasız belasız güzel bir yolculuk diliyoruz'' dedi. Bayram öncesi yaptıkları uygulamanın güzel bir karşılık bulduğunu dile getiren Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ise ''Bayramda evlerine gidenlere salamura yaprak hediye ettik. Dönüşte de bu yaprak bu şekilde sarılır, bu şekilde de lezzetli bir şekilde yenilir diye de sarma halinde ikram ettik. Güzel de karşıladılar. Herkese  dikkatli sağ salim evlerine varacak şekilde bir yolculuk diliyorum” diye konuştu. 

TOKAT’ın Erbaa ilçesinde prototol, bayram tatilini memleketlerinde geçirip dönüş yoluna çıkan sürücülere D-100 karayolunda zeytinyağlı yaprak sarması ikram etti. Bayram tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar 9 günlük tatilin ardından dönüş için yollara çıktı. Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan Bölge Trafik Denetleme Amirliği önünde uygulama yapan polisleri ziyaret etti. İlçe protokolü D-100 karayolunu kullanarak memleketlerine dönen vatandaşlara hazırlattıkları zeytinyağlı yaprak sarması ikram etti. Bayram tatilinin başladığı ilk günlerde de benzer bir uygulama yaptıklarını ifade eden Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan ''Erbaamızı tanıtıcı yaprak dolması yaptırıp özellikle şoförlerle sohbet edip gönül alma hem de ikram anlamında uygulama yaptık. Güzel bir uygulama olduğunu düşünüyoruz.

 

Vatandaşlardan gelen tepkilerin hepsi olumluydu. Hem Erbaa’nın tanıtımı anlamında hem de Erbaa’nın daha ileriye götürülmesi anlamında güzel bir çalışma oldu. Bütün insanlarımıza kazasız belasız güzel bir yolculuk diliyoruz'' dedi. Bayram öncesi yaptıkları uygulamanın güzel bir karşılık bulduğunu dile getiren Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ise ''Bayramda evlerine gidenlere salamura yaprak hediye ettik. Dönüşte de bu yaprak bu şekilde sarılır, bu şekilde de lezzetli bir şekilde yenilir diye de sarma halinde ikram ettik. Güzel de karşıladılar. Herkese  dikkatli sağ salim evlerine varacak şekilde bir yolculuk diliyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi