Bekaroğlu ile Soylu arasında 'Allah belanı versin' polemiği...

Siyaset 20.11.2019 - 18:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1858+ kez okundu.
 

Bekaroğlu ile Soylu arasında 'Allah belanı versin' polemiği...

Bekaroğlu ile Soylu arasında 'Allah belanı versin' polemiği... CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine konuştu. Toplantıda daha önce konuşma yapan K.Maraş Milletvekili Ali Öztunç'un sorduğu sorular üzerine "İyi niyetli olabilirsiniz ama kendinizi kullandırmayın" şeklinde müdahale eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösteren Bekaroğlu, "Ne demek kendini kullandırmak? Bir milletvekili ile bu üslupla konuşamazsınız, kimse sizin çocuğunuz değil" dedi. Bakan Soylu'nun, "Kişisel husumetle konuşuyorsunuz" ithamına Bekaroğlu, "Benim kimseye kişisel husumetim yok, olmaz. Sizi tanımam, ailenizi tanımam, neden kişisel husumetim olsun?" dedi. Bakan Soylu'nun, kendisine yönelik 'Allah belanı versin' şeklinde tvit attığını söylemesi üzerine Bekaroğlu, şehit cenazelerine CHP il başkanlarını almamaları yönünde valilere yazı yazdığı için bu tepkiyi gösterdiğini, bu üslupla terörle mücadele etmediğini, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiğini söyledi.
Bekaroğlu ile Soylu arasında 'Allah belanı versin' polemiği...


CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine konuştu. Toplantıda daha önce konuşma yapan K.Maraş Milletvekili Ali Öztunç'un sorduğu sorular üzerine "İyi niyetli olabilirsiniz ama kendinizi kullandırmayın" şeklinde müdahale eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösteren Bekaroğlu, "Ne demek kendini kullandırmak? Bir milletvekili ile bu üslupla konuşamazsınız, kimse sizin çocuğunuz değil" dedi.


Bakan Soylu'nun, "Kişisel husumetle konuşuyorsunuz" ithamına Bekaroğlu, "Benim kimseye kişisel husumetim yok, olmaz. Sizi tanımam, ailenizi tanımam, neden kişisel husumetim olsun?" dedi.


Bakan Soylu'nun, kendisine yönelik 'Allah belanı versin' şeklinde tvit attığını söylemesi üzerine Bekaroğlu, şehit cenazelerine CHP il başkanlarını almamaları yönünde valilere yazı yazdığı için bu tepkiyi gösterdiğini, bu üslupla terörle mücadele etmediğini, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi