Belediye Başkanı ve yardımcısı gözaltına alındı

Türkiye 11.10.2019 - 18:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2213+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı ve yardımcısı gözaltına alındı

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediye Başkanı Gülcan Özer ve yardımcısı gözaltına alındı.   Bismil Belediye Başkanı Gülcan Özer ile yardımcısı Orhan Ayaz gözaltına alındı. Güvenlik güçlerince gözaltına alınan Özer ve Ayaz, polis merkezine götürüldü. Özer ve Ayaz'ın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar nedeni ile gözaltına alındıkları öğrenildi.

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediye Başkanı Gülcan Özer ve yardımcısı gözaltına alındı.

 

Bismil Belediye Başkanı Gülcan Özer ile yardımcısı Orhan Ayaz gözaltına alındı. Güvenlik güçlerince gözaltına alınan Özer ve Ayaz, polis merkezine götürüldü. Özer ve Ayaz'ın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar nedeni ile gözaltına alındıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi