Beşiktaş Lige heyecan getirdi. VİDEO

Spor 13.04.2019 - 20:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1545+ kez okundu.
 

Beşiktaş Lige heyecan getirdi. VİDEO

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta zirveden kopmak istemeyen Beşiktaş, lider Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek puan farkını 8'e indirdi.    Maçın başından itibaren sağ kanattan etkili ataklar geliştiren konuk takım oldu. Beşiktaş'ın pozisyon üretmekte zorlandığı dakikalarda Viaca'ya atılan toplarla etkili olan Başakşehir, 22. dakikadad gole çok yaklaştı. Caiçara'nın kullandığı taç atışı sonrası sağdan ceza sahasına giren Robinho, Isimat-Mirin'den sıyrılarak pasını Visca'ya verdi. Bu oyuncunun gelişine vuruşunda, Karius'tan dönen topu savunma uzaklaştırdı. Alman kaleci bu pozisyonun devamında üst üste 3 kurtarışa imza attı.    35. dakikada Medipol Başakşehir, kalsikleşen gollerinden biriyle öne geçti. Mert Günok'un ceza sahasından uzun pasında topu kapan Visca, sağdan çizgiye inerek içeriye nefis bir pas verdi. Robinho gelişine tek dokunuşla topu ağlara gönderdi. Ligin asist kralı Visca, 13. asistini yaparken, Robinho da gol sayısını 11'e çıkardı.    Golden sonra duran toplarla etkili olmaya başlayan Beşiktaş, 42. dakikada eşitliği sağladı. Ljajic'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda Gökhan Gönül ön direkte kafayı vururken, Mert Günok'tan dönen topu Hutchinson tamamlayarak fileleri havalandırdı. 4. golüne imza atan Kanadlı futbolcu bunların 3'ünü kornerden atmış oldu.    İkinci yarı iki takım için de dengeli başladı. Ancak Beşiktaş, 52. dakikada önce geçen takım olmayı başardı. Gökhan Gönül'ün pasında Burak ceza sahsında bekletmeden nefis vurdu ve takımını ilk kez öne geçirdi. Siyah beyazlı formayla 8. golüne imza atan yıldız isim son 4 maçı da boş geçmemiş oldu.    Golden sonra özellikle Başakşehir orta sahasında kopmalar oldu. Bunları değerlendiren Beşiktaş hızlı hücumlarla pozisyon aradı.    Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. Rakibini 1308 gün sonra mağlup eden Beşiktaş, 53 puana yükseldi ve 2019'daki yenilmezliğini sürdürdü. 13 maç sonra kaybeden lider Medipol Başakşehir ise 61 puanda kaldı.     BEŞİKTAŞ - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 2-1   STAT: Vodafone Park   HAKEM: Cüneyt Çakır   BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Caner, Medel, Atiba, Lens, Dorukhan, Ljajic, Burak Yılmaz   TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş   MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caicara, Attamah, Mahmut, Clichy, Emre, Visca, Mossoro, İrfan, Elia, Robinho   TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı Beinsport   MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta zirveden kopmak istemeyen Beşiktaş, lider Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek puan farkını 8'e indirdi. 
 
Maçın başından itibaren sağ kanattan etkili ataklar geliştiren konuk takım oldu. Beşiktaş'ın pozisyon üretmekte zorlandığı dakikalarda Viaca'ya atılan toplarla etkili olan Başakşehir, 22. dakikadad gole çok yaklaştı. Caiçara'nın kullandığı taç atışı sonrası sağdan ceza sahasına giren Robinho, Isimat-Mirin'den sıyrılarak pasını Visca'ya verdi. Bu oyuncunun gelişine vuruşunda, Karius'tan dönen topu savunma uzaklaştırdı. Alman kaleci bu pozisyonun devamında üst üste 3 kurtarışa imza attı. 
 
35. dakikada Medipol Başakşehir, kalsikleşen gollerinden biriyle öne geçti. Mert Günok'un ceza sahasından uzun pasında topu kapan Visca, sağdan çizgiye inerek içeriye nefis bir pas verdi. Robinho gelişine tek dokunuşla topu ağlara gönderdi. Ligin asist kralı Visca, 13. asistini yaparken, Robinho da gol sayısını 11'e çıkardı. 
 
Golden sonra duran toplarla etkili olmaya başlayan Beşiktaş, 42. dakikada eşitliği sağladı. Ljajic'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda Gökhan Gönül ön direkte kafayı vururken, Mert Günok'tan dönen topu Hutchinson tamamlayarak fileleri havalandırdı. 4. golüne imza atan Kanadlı futbolcu bunların 3'ünü kornerden atmış oldu. 
 
İkinci yarı iki takım için de dengeli başladı. Ancak Beşiktaş, 52. dakikada önce geçen takım olmayı başardı. Gökhan Gönül'ün pasında Burak ceza sahsında bekletmeden nefis vurdu ve takımını ilk kez öne geçirdi. Siyah beyazlı formayla 8. golüne imza atan yıldız isim son 4 maçı da boş geçmemiş oldu. 
 
Golden sonra özellikle Başakşehir orta sahasında kopmalar oldu. Bunları değerlendiren Beşiktaş hızlı hücumlarla pozisyon aradı. 
 
Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. Rakibini 1308 gün sonra mağlup eden Beşiktaş, 53 puana yükseldi ve 2019'daki yenilmezliğini sürdürdü. 13 maç sonra kaybeden lider Medipol Başakşehir ise 61 puanda kaldı.
 
 
BEŞİKTAŞ - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 2-1
 
STAT: Vodafone Park
 
HAKEM: Cüneyt Çakır
 
BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Caner, Medel, Atiba, Lens, Dorukhan, Ljajic, Burak Yılmaz
 
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
 
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caicara, Attamah, Mahmut, Clichy, Emre, Visca, Mossoro, İrfan, Elia, Robinho
 
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Beinsport
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi