Beşiktaş Rizeli teknik adamla 2.5 yılllığına anlaştı.

Spor 29.05.2019 - 19:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1542+ kez okundu.
 

Beşiktaş Rizeli teknik adamla 2.5 yılllığına anlaştı.

Abdullah Avcı Beşiktaş'ta! Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bir son dakika gelişmesi yaşandı. Siyah beyazlılar Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük görevi için Medipol Başakşehir ile yollarını ayırmaya hazırlanan RİZELİ teknik adam Abdullah Avcı ile anlaşma vardı.  Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bir son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli hoca, Başakşehir ile yollarını ayırmak için görüşüyor. Şenol Güneş ile yollarını ayıran ve yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, Medipol Başakşehir takımıyla büyük başarılara imza atan Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. A Spor'un haberine göre; Siyah beyazlı yönetim Abdullah Avcı ile 2 +1 yıllık sözleşme imzaladı. Başakşehir'de Abdullah Avcı'dan boşalan Teknik direktörlük görevine Rizespordan ayrılan Okan Buruk'un getirilmesi bekleniyor.

Abdullah Avcı Beşiktaş'ta!


Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bir son dakika gelişmesi yaşandı. Siyah beyazlılar Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük görevi için Medipol Başakşehir ile yollarını ayırmaya hazırlanan RİZELİ teknik adam Abdullah Avcı ile anlaşma vardı. 


Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bir son dakika gelişmesi yaşandı.


Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli hoca, Başakşehir ile yollarını ayırmak için görüşüyor.


Şenol Güneş ile yollarını ayıran ve yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, Medipol Başakşehir takımıyla büyük başarılara imza atan Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı.


A Spor'un haberine göre; Siyah beyazlı yönetim Abdullah Avcı ile 2 +1 yıllık sözleşme imzaladı.


Başakşehir'de Abdullah Avcı'dan boşalan Teknik direktörlük görevine Rizespordan ayrılan Okan Buruk'un getirilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi